Svaštara

Moderni trendovi koje muškarci ne vole vidjeti na ženama – Nadograđena kosa na prvom mjestu

Iako su današnji beauty standardi otišli predaleko od prirodnog izgleda mnogi muškarci i dalje nisu pobornici izvještačenog izgleda.

Žena - Pult24.info

U svijetu ekstenzija, nadogradnji, popunjavanja i dopunjavanja mnogi muškarci su se složili da ne vole vidjeti sljedeće stvari na ženama. 1. Nadograđene trepavice. Kada žena nadogradi trepavice to izgleda sjajno prvih nekoliko dana.

Ali nakon nekog vremena počnu opadati i čupati vaše prirodne trepavice što kasnije liči na horor. Muškarci generalno ne vole vještačke dlake. 2. Nadograđena kosa. Da to izgleda egzotično, ali muškarci ne vole dodirivati vještačku kosu.

Vjerovatno ne znate ni odakle potiče ta kosa niti šta je sa njom rađeno. Kratka prirodna kosa može izgledati sjajno na ženi. 3. Vještačke obrve. U današnje vrijeme mnoge žene su spremne u potpunosti obrijati prirodne obrve i istetovirati druge.

Takve obrve su veoma primjetne i ne izgledaju prirodno. Trebale bi pratiti simetriju vašeg lica i šta njemu odgovara a ne šta odgovara na drugim ženama. Ako prirodno nemate debele obrve, vjerovatno vašem licu neće ni pristajati. 4. Loš ili pretjeran manikir. pip e”Infopult“.

Koliko god žene mislile da je to atraktivno, jako dugi nokti ne izgledaju niti elegantno niti atraktivno. Ista stvar je sa lošim manikirom, špicastim oblikom noktiju ili previše cirkona. 5. Previše tetovaža i pirsinga. Svako ima pravo da radi sa svojim tijelom šta poželi, ali s obzirom da muškarci više cijene prirodni izgled, tetovaže i pirsinzi nisu nešto što ostavlja prirodan i nježan utisak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh