Svaštara

BLAGO NJIMA, VELIKE PARE STIŽU ZA OVA 3 ZNAKA U JULU 2021: Novčanik će im biti pun, da li ste vi taj sretnik?

Horoskop za jul 2021. godine generalno ne donosi lijepe vijesti – napetost koja je rasla tokom čitavog meseca juna sada može da eksplodira, već u prvoj nedjelji mjeseca.

Novac - Twitter

Posebno ćemo brinuti zbog novca, ali tri znaka imaju srećnu zvezdu pred sobom koja im osvijetljava put.

RAK

Sam početak mjeseca proteći će u velikim tenzijama, ali konjukcija Venere i Marsa 13. jula pada baš u vaše polje novca i donosi vam ogromno osvježenje. Ako tražite posao, očekujte dobru ponudu a to neće biti samo finansijski podsticaj već će u vama probuditi i novu kreativnost i uvesti vas u neke nove krugove. prenosi “Novi“.

LAV

Izuzetno ste motivisani da povećate svoj prihod ovog mjeseca i to će vam i doneti nove prilike za zaradu. Nevolja je u tome što ćete imati i stalne troškove tako da pare samo pristižu ali se neprekidno i odlivaju. Gledajte to sa vedre strane – imaćete zaista sve što poželite osim samog novca “na gomili”. Šansa da nešto ostavite i sa strane pojaviće se tek na kraju mjeseca.

VAGA

Blago vama! Mlad mjesec u Raku, 9. jula pada baš u vaše polje materijalnog bogatstva pa će sve što započnete rađati uspjehom. Bukvalno ćete privlačiti dobitke. Ako vam kolege i poznanici povezani sa starim poslom upute neku ponudu, nemojte je propustiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh