Svaštara

Dea Đurđević smršala 30 kg, a sad nova šok promjena: Pogledajte šta je uradila sa kosom, izgleda bolje nego ikad

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa televizije “Pink”, prije dvije godine doživjela je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je umalo izgubila i ruku i život, ali je uspjela sve to da prebrodi.

Dea je nedavno otkrila da uspjela da smrša 30 kg, a onda je ovoga jutra, prije nego što je ušla u studio kako bi vodila jutarnji program, objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da je njena kosa dosta duža. Ona je sve iznenadila ovom promjenom, pa je zbog novog izdanja dobila ogroman broj komplimenata.

Lijepa voditeljka je po svemu sudeći u potpunosti prevazišla probleme koje je imala s rukom i vratila se normalnom životu. Proces rehabilitacije nije u potpunosti završen, a Dea i dalje posjećuje stručnjake koji joj pomažu da povrati sve funkcije ruke kako bi mogla da je koristi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh