Svaštara

Upao kod bivše žene, pa ZAKLAO ljubimca svog sina, pa je iznenada učinio još monstruozniju stvar

Pred policijom je najprjie zbijao šalu, da bi potom priznao zlodjelo.

Bili Rater - Liverpool Echo

Bili Rater (33) iz Liverpula usmrtio je zeca, ljubimca svog sina, ispekao ga u rerni, a njegovu odsječenu glavu bacio na dječakovu majku, odnosno njegovu bivšu ženu, piše “Objektiv“.

Rater se uvukao u kuću svoje bivše partnerke dok je porodica spavala, a pred policijom je zbijao šalu nakon što je uhapšen, prenosi Liverpool Echo.

– Zečevi i pilići se kolju svakodnevno. Škripa i mjehurići… Da li ste ikada probali zeca? Divno je – naveo je Rater.

U trenucima kada ga je policija uhapsila i spasila dalje torture ženu i dijete, dječak je uplakan rekao policiji da mu nedostaje njegova zečica.

Krunski sud Liverpula saslušao je par koji se poslije četiri godine braka razveo 2019. godine, a Rateru je zbog nasilnog ponašanja ranije izrečena mjera zabrane prilaska.

– Optuženi je vidno pijan ušao u sobu u kojoj su bili žena i dijete i rekao: “Ubio sam ga”, misleći na zeca. Bivša žena mu nije povjerovala, a kada je sišla u kuhinju zatekla je zeca koji se kuha, dok je Rater zečjom glavom gađao bivšu ženu. Srećom, promašio je – navela je tužilac Rejčel Smit.

Muškarac je potom promijenio ploču u policiji i rekao da je “greškom nagazio zeca”, a da ga je uslijed povreda koje mu je nanio, “priklao i spasio mučenja”.

Sudija Robert Trevor Džons osudio ga je na 15 mjeseci zatvora, istakavši da je za dijete to bilo “traumatično”, a za bivšeg partnera “mučno i šokantno”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh