Svaštara

OVA TRI JEFTINA TRIKA PROMENIĆE VAŠ NAČIN ČIŠĆENJA! Potrebna vam je samo PJENA ZA BRIJANJE!

Mila iz Melbourna u Australiji je na TikTok-u stekla brojne pratitelje zahvaljujući savetima za čišćenje koje dijeli na svom TikTok profilu, odnosno tri kućna trika koje ona koristi kako bi joj dom mirisao svježe i izgledao čisto..

Čišćenje - Shutterstock

Jedan od njih je kako očistiti vrata od rerne pjenom za brijanje za trenutni sjaj i ukloniti mirise iz kante za smeće stavljanjem eteričnog ulja na vatu na dno, piše “Krstarica“.

– Ova tri jeftina kućna trika promijenit će vaš način čišćenja – napisala je u opisu videa. Mila je video započela sprejom od alkoholnog sirćeta, sapuna za posuđe i ulja čajevca kojeg koristi za čišćenje stakla tuš kabine.

Ona tvrdi da je upotreba spreja ‘najbolji’ način da nakon čišćenja tuš kabine ona ostane blistava i bez tragova. Smjesu treba samo raspršiti na površinu kabine, a zatim isprati vodom. Nakon ovog trika je pokazala kako dodaje nekoliko kapi eteričnog ulja na vatu pa je stavlja na dno kante ispod vrećice kako ne bi bilo neugodnih mirisa.

Treći Milin savjet u videu je da za vrata pećnice koristite penu za brijanje i očistite površinu pomoću krpe od mikrofibera. Tako će nehrđajući čelik i staklo od pećnice izgledati besprijekorno čisto a ujedno i otporno na mrlje.

Ovaj kratki TikTok video ubrzo je postao viralan i pregledan je više od 428.000 puta.

@mama_mila_3 inexpensive home hacks that will change the way you clean ? which one will you try first? #hometips #homehacks

♬ Latch – Disclosure


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh