Svaštara

Horoskop / Ljeto 2021. Djevici, Jarcu i Ribama donosi talase ljubavi, a život pretvara u bajku

Venera je 27. juna ušla u znak Lava, što donosi hrabrost i avanturističke tendencije.

Horoskop - Espreso.rs

Kada 22. jula Venera pređe u Djevicu, ući ćemo u period ljubavne harmonije i stabilnosti, a na ljubavne vibracije uticat će i Mars, koji će u znaku Lava biti sve do 29. jula.

Od ovog kretanja planeta najviše će profitirati žene rođene u znaku Djevice, Jarca i Ribe i upravo njima bi ljeto 2021. godine moglo da donese pravu ljubav.

Djevica
Djevice teško postižu potpunu opuštenost, što im često otežava ulazak u spontane romantične odnose. Ipak, ovog ljeta stvari će izgledati drugačije.

Djevice će same sebe iznenaditi svojom opuštenošću, harizmom i pozitivnom energijom, a to neće proći nezapaženo.

Pojedine pripadnice ovog znaka toliko će se snažno zaljubiti, da će i neke poslovne obaveze zbog toga završiti u pozadini. Zbog toga ne treba da ih grize savjest, već slobodno da se prepuste takvom stanju.

Prelijepi svijet romantike koji Djevice ugavnom kriju iza svoje urođene ozbilnosti u ljeto 2021. u potpunosti će ih opiti i očarati.

Jarac
Nova i iskrena ljubav i ovog ljeta dominirat će društveni životom Jarca. U toplim danima kada budu najopuštenije ženske pripadnice ovog znaka upoznaće neodoljivog stranca, koji će im brzo prirasti srcu i u potpunosti ih očarati.

Pokazat će u tom periodu svu svoju pritajenu nježnost i izaći iz svoje uobičajene zone komfora.

U njima se krije more divnih emocija, koje će u ljeto 2021. naprosto proključati.

Ribe
Ako budu dovoljno vjerovale u sebe, Ribama će se ljeta 2021. ostvariti ljubavni san. Osjećaj koji ih dugo muči, a govori im da nikada neće naći pravu osobu za sebe, Venera u Lavu odnijet će kao rukom.

Položaj planeta daće im hrabrosti da načine prave korake i u pravo vreme pokažu inicijativu.

Novi izbranik Riba biće im i prijatelj i saborac, pa će bez mnogo preispitivanja moći da planiraju ozbiljniju vezu.

Upravo to poznanstvo lako Ribama može donijeti i perspektivu zasnivanja porodice, o čemu Ribe dugo maštaju, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh