Svaštara

Mjesec jagoda donosi buru u živote tri znaka Zodijaka

“Mjesec jagoda”, odnosno junski pun Mjesec, ući će u pragmatični i ambiciozni znak Jarca, ohrabrujući nas da preuzmemo odgovornost za našu karijeru i kreativne projekte. Ali, nije samo poslovna sfera pod uticajem ove energije. Tri znaka osjetiće velike promjene.

Žena - Pult24.info

Pitate se hoće li na vaš horoskopski znak duboko uticati moć Mjeseca jagoda?

Period novih izazova i dubokih preokreta će najviše osjetiti ova tri znaka Zodijaka, piše Bustle.

Ovan
Ovan je poznat po liderskoj ulozi, a Mjesec jagoda će nagraditi ovaj znak posebnim uspehom. Nove revolucionarne ideje lako će dolaziti do Ovna, a Mjesec jagoda će mu dati strast da ih sprovede u djelo. Ako, međutim, izbjegavate da slijedite neku od svojih novih ideja, ta vaša dilema može postati veliki kamen spoticanja.

Ne pokušavajte sve odjednom. Ovaj period će vam poslužiti kao podsjetnik da je za uspjeh potrebna prije svega doslijednost. Usredsredite se na samo jednu kreativnu ili profesionalnu vještinu – ne da biste je usavršili, već da biste dokazali da možete da pobjedite sebe. prenosi “N1“.

Vaga
Ovaj Mjesec jagoda tražiće od vas da se posvetite. Racionalna energija mjeseca Jarca natjeraće vas da se prestanete sa tendencijom da lebdite između ideja, veza ili polja karijere. Čak i ako naporno radite na nekom cilju ili njegujete odnose, ako niste u potpunosti posvećeni namjerama koje stoje iza vaših djela, svi potezi će djelovati površno ili neiskreno.

Energija Mjeseca jagoda vodiće vas kroz donošenje praktičnih odluka na poslu i u vezama – bilo da su romantične, platonske ili profesionalne. Posvećivanje jednom prioritetu odjednom je presudno, pa će vam razmišljanje o vašim potrebama i željama pomoći da budete proaktivni. Ponekad je radikalna stvar za vas jednostavno donošenje praktične odluke.

Jarac
Ovo je vaše vrijeme da zasijate! Budući da ste pragmatični radoholičari Zodijaka, na vas će Mjesec jagoda najviše uticati da se usredsredite na ciljeve povezane sa karijerom. Ovaj period donosi veliku odgovornosti i pritisak za Jarca, jer pojačava vašu potrebu da proveravate liste obaveza i ispunjavate teške ciljeve.

Takođe vas može izazvati da u profesionalnom životu budete više avanturistički nastrojeni, umjesto da stalno kritički razmišljate o svemu. Zabavite se malo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh