Svaštara

ČIŠĆENJE NIKAD NIJE BILO LAKŠE, ZABORAVITE NA RIBANJE: Žena otkrila savršeni trik, 1 STVAR IZ KUHINJE VAM TREBA

Majka iz Australije podijelila je kako je očistila svoj zahod od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje.

U grupi na Facebooku, majka Lauren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Novi

– Mrzim čistiti zahod. Dvije posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u zahodu devet sati riješit će cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ljudi ne koriste zahod u tih devet sati. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren u svojoj objavi te uz nju podijelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podijelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje zahoda, ali odlična je jer nema kemikalija pa i djeca mogu čistiti s njom – komentirala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična za zahode – složila se jedna korisnica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh