Svaštara

ONA JE UTRLJALA KROMPIR ISPOD PAZUHA: Kako ovaj trik prije nismo znale?

Usred brijanja, depiliranja i ostalih iritacija kojima je pazuh redovno izložen, koža često postaje tamna, a riješenje se nalazi u vašem špajzu.

Tamna koža ispod pazuha mnogim ženam i djevojkama smeta, i često zbog toga ljeti ne nose majice sa bretelama. Dobra vijest je da ovo može da se sredi, a jedan od trikova je onaj sa krompirom.

Ovo povrće sadrži enzime koji se vijekovima koriste za izbjeljivanje kože, pa je tako pasta od krompira jedan od najpopularnijih trikova sa sređivanje tamnih podočnjaka.

Upravo to svojstvo krompira pomoći će vam da ovog ljeta imate pazuhe zbog kojih se nećete stidjeti da dignete ruke u vazduh.

Sve što trebate uraditi jeste da običan krompir narežete na kriške, a onda istrljate pazuhe nekoliko minuta. Ostavite sok da odstoji 10-ak minuta kako bi enzimi odradili svoje, zatim isperite. Najbolje bi bilo da ovo radite svakodnevno, a ako imate baš tamne pazuhe, možete i 2 puta da ponavljate. Već poslije sedam dana ćete primijetiti rezultate, prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh