Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN:

Povoljan dan za ljubav!

OVAN

Moguće je da već razmišljate o promeni posla. Imate utisak da stagnirate ako ste predugo na istom poslu. Voljena osoba vam je pokazala da ima iskrena osećanja prema vama. Čuvajte urinarni trakt.

BIK

Očekuje vas sklapanje novog dogovora na poslovnom polju. Dolazi vam šansa za poboljšanje zarade. Ukoliko ste planirali brak, očekuje vas povoljan period da odredite datum venčanja. Sklonost ka stomačnim tegobama.BLIZANCI

Radite na tome da na polju posla izgradite imidž koji vam može obezbediti uspeh i dobre poslovne kontakte. Potrebno vam je novo poznanstvo. Imate utisak da sa bivšim partnerom više nemate šta da tražite. Pad imuniteta.

RAK

Možete da očekujete veoma opušten dan na ovom polju. Dosta toga se rešava sada nekako samo od sebe. Pred vama je povoljan dan za ljubav i za nova poznanstva. Imate puno samopouzdanja. Odlično zdravlje.

LAV

Ako se bavite privatnim poslom, današnji dan vam donosi neka otežanja i prepreke koje niste očekivali. Očekuje vas povoljan dan za ljubav ako imate partnera. moguće je da ćete otvorenije pokazivati osećanja. Problemi sa varenjem.

DEVICA

Današnji dan vam donosi dosta pozitivne energije za posao. Možete daa ostvarite neke kratkoročnije ciljeve. Polje flerta vam se aktivira u ovom periodu i osećate da ste sada spremni za poznanstva. Izbegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete priliku da na polju posla ostvarite napredovanje i poboljšanje. Imate jasno definisane ciljeve kada je u pitanju ljubav. Pred vama je povoljan period za odnos sa partnerom. Osetljiv je predeo vrata.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete biti nezainteresovani za promenu posla iako imate sada neke nove ponude. Današnji dan je povoljan ako ste u dužoj vezi, mogli bi da se odlučite za početak zajedničkog života. Problemi sa nervozom.
STRELAC

Nije povoljan dan za posao. Imaćete probleme koji će početi da vas na neki način opterećuju više nego obično. Očekujete susret sa osobom koja će pokazati da ima veoma ozbiljne namere sa vama. Problemi sa alergijama.

JARAC

Važna dešavanja i odluke vam dolaze. Pred vama je povoljan dan da rešavate poteškoće na ovom polju. Preko prijatelja ostvarujete nova ljubavna poznanstva koja vam mogu doneti uzbuđenje u život. Dobro se osećate danas.

VODOLIJA

Bićete zadovoljni promenama na polju posla. Imate šanse da se oprobate u nekoj sasvim novoj struci. Očekuje vas šansa da priđete osobi koja vam se dopada. Spremni ste za dobre ljubavne promene. Povedite računa o zubima.

RIBE

Pred vama je dobar period za nove odluke kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati veliko olakšanje. I dalje niste spremni za ozbiljnu vezu i zato udaljavate trenutnog partnera od sebe. Zdravlje vam je dobro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh