Svaštara

Cura zgodnog Talijana otkrila: Bise*sualna sam

GIORGIA SOLERI, djevojka zgodnog talijanskog pjevača Damiana Davida, koji je kao član benda Maneskin pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, progovorila je o svojoj seksualnoj orijentaciji te je otkrila da je biseksualna.

Giorgia - instagram

“Seksualno sam fluidna, što znači da me jednako privlače muškarci i žene”, napisala je odgovarajući na pitanja mnogobrojnih pratitelja na Instagramu.

Budući da se Giorgia deklarira kao feministica, obožavatelje je zanimalo je li njena veza s Damianom u skladu s njenim feminističkim uvjerenjima.

“Što je tu nefeminističko? Imati slavnog dečka nije u skladu s feminizmom? Ili bi bilo feminističnije zauvijek skrivati ​​vezu. Mislim, to je divna stvar, zar ne?” odgovorila je.

Damiano i Giorgia u vezi su već četiri godine, ali su to otkrili tek nedavno, prije njegovog odlaska na Eurosong.

Ona je također otkrila i da već dugo pati od vulvodinije, kronične boli u području oko otvora vagine te je s pratiteljima popričala o simptomima i posljedicama te bolesti. prenosi 2Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh