Svaštara

Horoskop za četvrtak 17. juni: Blizanci će imati probleme na poslu, Rakovi će biti raspoloženi za ljubav, dok će ovaj znak mučiti depresija!

Evo šta vam zvijezde danas poručuju…

Horoskop - Viva.pl

OVAN
LJUBAV: Posao će vas dovesti u priliku da doživite romansu. To je vjerovatno i jedini način da se ona desi, pošto ste zatrpani obavezama. POSAO: Možete sklopiti dugoročan ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko živi u komšiluku i koga viđate u prolazu. POSAO: Moguće je da ćete raditi sa članovima porodice. ZDRAVLJE: Predupredite stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Partner će biti loše volje, zbog čega ćete biti nezadovoljni, jer ćete nasuprot tome vi biti odlično raspoloženi. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete lako ući u vezu prvom prilikom. POSAO: Uspjeh ili dobit od posla u vezi sa nekretninama ili od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu, a ako ne, onda ćete barem imati ljubavnu avanturu. POSAO: Imate neograničenu energiju, ali zato često forsirate stvari. ZDRAVLJE: Povrede.

DJEVICA
LJUBAV: Bitna vam je sigurnost u emotivnom odnosu, ali to nećete uspjeti da nađete u ovom periodu. POSAO: Bićete opterećeni poslom i nezadovoljni situacijom u karijeri. ZDRAVLJE: Loše varenje.

VAGA
LJUBAV: Vaš takt neće biti dovoljan da izgladi sve što ne funkcioniše kako treba između vas i izabrane osobe. POSAO: Ne znate kako da nametnete autoritet. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete doživjeti i prijatna i neprijatna iznenađenja. Promenljiva situacija. POSAO: Mogući problemi zbog neplaniranih troškova i iznenadnih kvarova. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRIJELAC
LJUBAV: Danas ste neobično sentimentalni i previše okrenuti prošlosti da biste imali sreće. POSAO: Pravit ćete sitne greške koje mogu imati krupne negativne posljedice. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

JARAC
LJUBAV: Dešava se promjena na planu ljubavi. Ili će se vaša veza transformisati, ili ćete započeti novu. POSAO: Uglavnom pasivno čekate da vam se prilike same ukažu. ZDRAVLJE: Depresija.

VODOLIJA
LJUBAV: Niko vas neće zainteresovati, zbog čega ćete se dosađivati ili biti frustrirani nedostatkom prilika. POSAO: Osjećat ćete se neadekvatno iako za to ne postoje realni razlozi. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE
LJUBAV: Ljubav i ljepota koja postoji u vama privući će isto to. Lako možete doživjeti ljubav. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi sa novcem. ZDRAVLJE: Stabilno, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh