Svaštara

U kojem znaku Zodijaka se najbolje roditi: Rakove svi obožavaju – Lavovi su krasne osobe

Od svih horoskopskih znakova, njih nekoliko se ističe po svom predivnom karakteru. To su sljedeći:

Žena - Pult24.info

Lav: Lavovi su izuzetno darežljivi i dragi. Odlično umiju motivisati ljude oko sebe i podstaći ih da budu bolji i produktivniji. Veoma su lojalni u prijateljstvu i vezama. Učinit će sve da usreće drage ljude.

Vaga: Ovaj znak Zodijaka je jako prijatan i izbalansiran.

Ne upuštaju se u sukobe i imaju veliko srce. Veoma su racionalni i spremni donijeti dobru odluku u svakom trenutku. Prijatelji će ih obožavati zbog njihove luckaste prirode i optimizma koji ne gube ni u teškim situacijama.

Rak: Svi su rakovi dobrodušni i dragi, pa ne čudi što se nalaze na ovoj listi. Ti ljudi definitivno mogu izgledati dosadno onima koji ih ne poznaju dobro, ali njihova narav je uvijek draga i razigrana. Dragim osobama uvijek otvoreno pokazuju koliko im znače.

Puni su empatije i saosjećanja i za svoje prijatelje će biti dostupni u svako doba dana ili noći.

Djevica: Praktične i racionalne, ali ni malo obične i dosadne. Iskrene su, neiskvarene i direktne. Nisu hvalisave i zbog toga ih drugi vole i poštuju.

Djevice su nepravedno osuđene i iskritikovane, ali pod njihovom maskom krije se nježno srce. Predstavnici ovog znaka pokušavaju zaštiti sve oko sebe. Djevice će učiniti sve za prijatelja i porodicu, jer onoga koga jednom zavole – vole uvijek, piše “Pult24“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh