Svaštara

Jedan horoskopski znak se suočava sa problemima tokom ljeta: Provjerite da li ste to vi?

Astrolozi upozoravaju – jedan horoskopski znak očekuje teško ljeto!

Žena - Damskajazda.webnoviny.sk

Ljeto je period pun pozitivnih vibracija, romantičnih varnica, novih ljubavi i avantura, ali prema astrolozima jedan znak Zodijaka neće baš biti sretne ruke ovog ljeta.

Dragi Rakovi pred vama su brojni izazovi tokom leta 2021. godine. Očekju vas različiti problemi na poslu, a možete ih riješiti jedino na diplomatski način.

Biće vrlo teško da obuzdate i kontrolišete emocije, posbno negativne. Mogući su izlivi bijesa i nestrpljenje. Pojačana osjetljivost vas dodatno uznemirava, ali što se više opirete osjećanjima, ona će sve više navirati.

U ljubavi vam se dešavaju turbulentne promjene. Partner će teško razumjeti vaše želje i zahtjeve, a vi nemate strpljenja za razrješavanje starih problema.

Najbolje je da prihvatite negativne emocije sa kojima se suočavate, priznajte ih, osvijestite, a onda jednu po jednu otpustite. Tehnike poput meditacije i joge mogu vam pomoći da se opustite i pročistite srce od toksičnih osjećanja.

Okružite se pozitivnim ljudima, izlazite, otvoreno razgovarajte o izazovima. Krej ljeta i početak jeseni može vam vratiti mir i jasniju viziju, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh