Svaštara

HOROSKOP ZA VLADAVINU RAKA OD 21. JUNA DO 22. JULA: Kosmičke ljubavi i susreti srodnih duša

Horoskop – Šta nam donosi Sunce u Raku! Kosmos donosi ljubav i romantičnu energiju…

Horoskop - Emotivnaluda.com

Početak vladavine Raka uvijek predstavlja poseban astrološki događaj, jer se poklapa sa ljetnjom dugodnevicom – najdužim danom u godini koji nam donosi moćnu energiju svjetlosti. Ova dva događaja stvaraju snažnu harmoniju koja nam može značiti za iscjeljenje, rituale, ljubav i radost.

Sunce ulazi u Raka 21. juna i izlazi 21. jula. Na početku Rakove vladavine dolazi do poravnjanja sa trigonom Venere i Neptuna što će učiniti da kraj juna i početak jula bude zaista jedna od najsretnijih perioda u ovoj godini.

U prethodnom periodu imali smo solarno pomračenje koje je negativno uticalo na naše emocije i energiju, a sada vladavina Raka neguje vaše srce, iscjeljuje ga. Ovaj period biće posebno dobar za ljubav jer Venera i Mars započinju svoj romantični ples.

Evo koji će datumi biti najvažniji tokom vladavine Raka – od 21. juna do 21. jula:

21. jun – ljetnja dugodnevica, retrogradni Jupiter, trigon Venere i Neptuna: moćna kombinacija energija donosi velike prekretnice i životnu radost.

22. jun – Merkur u direktnom hodu: dolazi do promjene mnogih planova, pa ovo nije baš dobar period za dugoročne ciljeve i ambicije, jer se sve može promijeniti u trenutku.

24. jun – Super pun Mjesec u Jarcu: divlja energija koja nas podstiče da se borimo za sebe i svoje snove, ali budi fokusiranost i daruje velike šanse.

25. jun – Retrogradni Neptun: donosi nam iluziju, maštu, romantizovan pogled na život, ali i grandiozan povratak prošlosti iz kojeg treba nešto naučiti.

3. jul – kvadrat Marsa i Urana: sve što je nestabilno i slabo sada se može sruštiti. Procijenite za šta je vredno boriti se, šta treba popraviti, a šta je vrijeme da zauvijek pustite.

9. jul – mlad Mjesec u Raku: donosi nam svježu energiju, ali i teške informacije i negativne vijesti. Testira vas koliko ste emotivno jaki i kakve su vaše granice. Bićete izuzetno osjetljivi u danima julskog mladog Mjeseca.

13. jul – konjukcija Venere i Marsa: Predivno kosmičko poravnjanje! Venera i Mars su kosmički ljubavnici, a kada se sretnu, dobijamo veće šanse za ljubav, blikost u odnosu, podršku partnera i razumevanje. Ova energija bi mogla da podstakne i susret srodnih duša.

Vladavina Raka završava se kada Sunce pređe u Lava 22. jula – do tada iskoristite energiju nežnog znaka Zodijaka za ljubavne čežnje i emotivno unaprijeđenje, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh