Svaštara

Horoskopski znakovi koji uvijek treba da vjeruju svojoj intuiciji jer je nepogriješiva – Oni tačno znaju šta rade

Svi je imamo, ali da li je koristimo? Ovi znakovi je žive i bez nje oni ne mogu da funkcionišu.

Intuicija - ForeverConscious.com

Na prvom mjestu je Škorpija – dubok, jak i prije svega znak sa one strane života! Njeno cijelo biće je “intuicija”. Škorpija je nepogriješivo osjeća i ona je vodi kroz život. Za svaku odluku ili situaciju u životu ona pita intuiciju. Osjeća je najviše u stomaku. Procjena čovekа i situacije je nepogriješiva.

Ribe – jaka intuicija kao i kod Škorpije ali pomiješana sa osjećanjima i dušom. Koliko je Škorpija brutala toliko je Riba slobodno možemo reći, paperije. Njena duša je krhka i mekana, a opet dovoljno jaka kao paukova mreža da izdrži sve udarce.

Ribe se vode intuicijom koja je pomiješana sa empatijom. Tada one ulaze u svoj lični okean duše. U svakom lošem oni će pokušati da vide dobro. Umiju na kilometar da prepoznaju lošu osobu.

Strijelac – vječiti optimista, vječiti Petar Pan sa jakom intuicijom. Strijelac za razliku od Škorpije i Ribe intuiciju shvata kao dar koji ga tjera naprijed.

Kada je osjeti, a uglavnom je vezano za negativne stvari ili nesreću on je jednostavno posluša, ni za živu glavu ne ulazi dublje u nju (što bi Škorpija uradila) već mu je to signal da krene dalje i da ne okreće glavu. Zato za Strijelca kažemo da je dijete sreće, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh