Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka teška su i Bogu i narodu

Njih nije nimalo lako zadovoljiti.

Muškarac - Surfkafe.com

Djevica
Dok nešto nije savršeno, za Djevicu je loše. Djevicama je težnja ka perfekcionizmu urođena, a čak i kada u nečemu dostignu nivo kojim su zadovoljne, Djevice se ne osjećaju dovoljno ispunjeno, pa odmah prelaze na nešto novo što bi mogle da usavrše.

Blizanci
Osobe rođene u znaku Blizanaca sklone su pretjeranom trošenju novca jer misle da će posjedovanjem više stvari biti bolji, što ih često dovodi do velikih dugova. Oni su osobe koje nikada nisu zadovoljne same sobom, a kada nešto pođe po zlu, imaju tendenciju da okrive druge za vlastite greške.

Ovan
Ovnovi su jako strastvene osobe s izraženom ljubavlju prema životu. Oni žele da isprobaju sve što mogu, oprobaju se u različitim izazovima, posjete svaki kutak sveta i slično. Ovnovi su osobe kojima trenutni karantin najteže pada jer su oni pravi pustolovi koji sa svakim danom žele više, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh