Svaštara

Testirajte svog partnera uz pomoć 5 pitanja – Samo pravi muškarac će proći test bez problema

Ova pitanja formulirao je Vadim Kurkin, praktični psiholog, autor i voditelj kursa o odnosima između muškarca i žene i specijalista za poboljšanje ličnog života.

Muškarac - Magazinplus.eu

Ova pitanja vam mogu pomoći da shvatite da li je muškarac u spreman za ozbiljnu vezu. Kako biste izbjegli razočarenja postavite ova pitanja muškarcu već na početku veze i saznajte da li je on za vas. 1. Koji su vaši neposredni ciljevi i planovi?

Ako muškarac nema jasne planove i ciljeve bar za godinu unaprijed, onda ste vjerovatno naletjeli na nezrelog muškarca koji ne zna šta želi od života. Ako, naprotiv, muškarac ima jasne planove i ciljeve to pokazuje da imate dobre šanse za ozbiljnu vezu.

2. Koji su vaši dugoročni planovi i ciljevi? Dugoročni planovi trebali bi se razlikovati od kratkoročnih. To su već planovi za 3-5 godina ili više. Perspektivnom i pouzdanom muškarcu neće biti teško da vam iznese ove planove. Pogotovo ako iskreno zainteresujete za njegovu priču.

3. Kako gledate na našu vezu? U kontekstu ovog pitanja, važno je razumjeti koje su vrijednosti ovog muškarca. Želi li porodicu, kako se odnosi prema djeci, kakav je njegov odnos sa roditeljima? Ne bojte se postaviti ovo pitanje na prvom sastanku ako zaista želite otkriti da li je taj muškarac pravi za vas ili imate li još jednog avanturistu ispred sebe.

4. Šta mislite o meni? Muškarci na ovo pitanje često odgovaraju standardnim frazama. Pokušajte biti precizni. Koristite vodeća pitanja, na primjer, “zašto mislite da sam takav?” A ako muškarac pronađe objašnjenje, prisjeti se nekih detalja, to znači da je stvarno zainteresovan za vas. 5. Šta osjećate prema meni?

Ovo je možda najteže pitanje za muškarce, jer je upućeno na stranu osjećanja i nije im uvijek lako otvoreno izraziti svoja osjećanja. Ali ako muškarac ne može odgovoriti, onda, najvjerovatnije, ne osjeća ništa prema vama, već jednostavno želi samo zabavu. Njegove riječi bi vam trebale pomoći da se osjećate dobro i dati vam do znanja da mu je stalo do vas,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh