Svaštara

Horoskop za 14. juni: Ovaj znak će imati sreće u ljubavi, a Strijelac će otići na poslovno putovanje!

Saznajte šta vam horokskop danas donosi…

Horoskop - Alo.rs

OVAN
LJUBAV: Privući će vas neko ko ima sličan temperament kao vi. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali možda ćete imati problema na radnom mjestu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Imaćete dilemu u vezi sa ljubavnim životom jer ćete dobiti više primamljivih ponuda ili prilika. POSAO: Ne možete da ispratite tempo koji se zahteva od vas. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete manje zauzeti i više posvećeni ovoj sferi, što će imati pozitivan efekat. POSAO: Moguć je uspeh u sferi nekretnina, kao i u vezi sa kreativnim izražavanjem. ZDRAVLJE: Alergije.

RAK
LJUBAV: Imat ćete sjajnu priliku, koju će možda osujetiti problemi iz drugih sfera. POSAO: Možda ćete pokušati da od hobija napravite profesiju, pošto ste trenutno vrlo kreativni. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete se ludo zaljubiti jer ima šanse da sretnete nekog ko će vas privući. POSAO: Biće mnogo radnih obaveza, ali ćete imati snage da sve završite. ZDRAVLJE: Nestabilno.

DJEVICA
LJUBAV: Izgubit ćete povjerenje u partnera zbog nekih nesporazuma koji traju. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite od kuće i, ako je moguće, za sebe. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Možda će vam očekivanja i miješanje ljudi iz vaše okoline pokvariti uživanje ili priliku za ljubav. POSAO: Bez promjena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

ŠKORPION
LJUBAV: Ako ste sami, vjerovatno nećete imati primamljivih prilika u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac i uopšte da ćete profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

STRIJELAC
LJUBAV: Nemojte previše očekivati od ovog dana. Biće problema u ovoj sferi na kojima ćete morati da radite. POSAO: Intelektualni rad ili poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete danas sresti nekoga, započeti vezu ili obznaniti svoju ljubav izabranoj osobi. POSAO: Nepoštovanje nadređenih ili kvar alata dovešće do problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete izaći iz veze, jer ćete se osjećati kao da niste spremni da dijelite život sa drugim. POSAO: Imat ćete finansijskih teškoća, troškova i briga. ZDRAVLJE: Loš apetit.

RIBE
LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja bićete kritičniji nego što inače jeste. To vam neće ići u prilog. POSAO: Osjećate da nemate energije za sve poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh