Svaštara

Otišla sa dečkom na pivo i više se nije vratila: Trenutak nepažnje izazvao je VELIKU TRAGEDIJU

Momak je odmah alarmirao policiju, ali djevojci nije bilo spasa.

Aldane Boke - Facebook

Običan dan Aldane Boke (21), djevojke iz Rio Negra, koji je trebalo da se završi ležernom šetnjom, okončan je na najgori mogući način.

Ona je, naime, pala mosta sa visine od 10 metara u riječicu Goja i na mjestu ostala mrtva, a do njenog tela, zbog nepristupačnosti terena, stigli su tek poslije nekoliko sati.

Prije nekoliko sedmica, na istom mjestu, još jedna mlada žena je izgubila život.

Prema dosadašnjim rezultatim istrage, Aldana Boka je pokušala da napravi selfi, prilikom čega se okliznula i otišla u smrt.

Jedini svjedok tog događaja bio je njen dečko, koji je obavestio policiju, koji je i ispričao verziju o nesreći za vreme selfija.

Šetali smo i svratili u obližnji kafić da popijemo pivo. Nakon toga, Aldana je došla do ivice mosta kako bi napravila fotografiju za društvene mreže. Odjednom se okliznula i pala. Potrčao sam i pokušao da je spasem, ali nisam mogao odmah da je pronađem. Odmah sam otišao u obližnju policijsku stanicu da prijavim nesreću – naveo je mladić policiji, prenosi Tiempo de San Juan.

Kako prenose lokalni mediji, ovaj put je oskudno signaliziran, nedostaju ograde i vrlo je nesigurno šetati tuda.

Policija vjeruje da se devojka okliznula i pala u potok, a od snažnog udarca u stijenu, izgubila je život na licu mjesta, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh