Svaštara

SINOĆ NASTAO PERIOD MARSA U ZNAKU LAVA, ASTROLOZI OTKRILI ZNAČENJE: Evo šta vas čeka – DOBRO SE SPREMITE

SMarsom u Lavu mogli bismo reći da je toplo i strastveno ljeto pred nama jer ovaj Mars će se u srpnju/julu spojiti s isto tako strastvenom Venerom. Z

Planeta Mars - Nasa.gov

a vrijeme njihove konjukcije možemo očekivati najviše ljetne temperature, ali i najviše “temperature” u muško-ženskim odnosima. Spoj ovih dviju planeta stvara eksploziju osjećaja! Jeste li spremni?

Mars – simbol borbenosti, akcije, snage, volje, ali i destruktivnosti, nasilja, rata, nemira, požara i vojske boravit će u znaku Lava od 11. lipnja/juna do 29. srpnja/jula kad prelazi u analitičnu i praktičnu Djevicu.

Mars je planet koji karakteru daje snagu, borbenost, volju za životom, radom, djelovanjem, a osobi energičnost, dinamiku, strastvenost i optimizam. U znaku Lava ovaj Mars razvija samouvjerenost, snažnu principijelnost i širokogrudnost.

Vrlo često je jako posvećen ostvarenju svojih želja, velikih i značajnih djela. On se ne zadovoljava prosječnim rezultatima već uvijek teži najvišim postignućima. prenosi “Novi“.

Kad se nađe u natalnom horoskopu neke osobe, ovaj Mars daje čvrstu volju, veliku ambicioznost i izdržljivost koji su jako dobra predispozicija za ostvarenje materijalne sigurnosti i postizanje vrlo zavidnog položaja u društvu, ali isto tako može ukazivati na osobu s pretjeranom željom za dominacijom i nametanjem svojih stavova.

Mars u Lavu je strastven, neprestano teži uzbuđenjima i novim avanturama. U životu, ali i u ljubavi uvijek slijedi put svojega srca.

Vrlo je dobar ljubavnik koji će učiniti sve kako bi bio u centru pažnje i kako bi u prvi plan istaknuo svoju muškost.

Dok Mars bude boravio u znaku Lava kod većine ljudi probudit će se osjećaj velikodušnosti i ambicioznosti. Bit ćemo mnogo hrabriji, ponosniji, optimističniji, ali također i romantičniji, strastveniji i zaljubljiviji.

Ovaj Mars donosi nam magnetsku privlačnost, suosjećajnost, emotivnost i potrebu za zabavom. Otvoreno ćemo pokazivati svoje osjećaje, ljubav i zaljubljenost, a također i lakše privlačiti suprotan spol.

S Marsom u Lavu mogli bismo reći da je toplo i strastveno ljeto pred nama jer ovaj Mars će se u srpnju/julu spojiti s isto tako strastvenom Venerom.

Za vrijeme njihove konjukcije možemo očekivati najviše ljetne temperature, ali i najviše “temperature” u muško-ženskim odnosima.

Spoj ovih dviju planeta stvara eksploziju osjećaja! Jeste li spremni?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh