Svaštara

Ljubavni horoskop za ljeto, šta može da očekuje vaš znak

Ljeto samo što nije počelo, a astrološkinja Keri King otvorila je tarot karte za svaki horoskopski znak pojedinačno i otkrila šta nas čeka tokom ljeta u ljubavi.

Ljeto - Womeninadria.com

Ovan
Osobe rođene u znaku Ovna u junu će upoznati nekog Blizanca koji će im potpuno protresti život. To će biti odnos pun onih „igrica“, hladno-toplo, ali bi tokom ljeta mogao da preraste u nešto stabilnije i ozbiljnije. To će vas svakako naterati da razmislite o tome kakvu vezu želite

Zauzeti Ovnovi imaće dosta novih ideja i aktivnosti koje bi potencijalno mogle da ugroze njihovu vezu, tako da je važno da dobro razmisle šta rade kako ne bi upropastili odnos sa partnerom, piše Metro.co.uk.

Bik
Biku u tarot kartama ovog ljeta stoji velika ljubav, ona kao iz filma. Upoznat ćete neku osobu koja će učiniti da se osjećate bezbedno, obožavano, poželjno i sigurno, tako da ćete se zaljubiti do ušiju.

I zauzeti Bikovi će uživati u ljubavi, moguće je da će čak i proširiti porodicu.

Blizanci
Pred Blizancima su lijepi dani. One slobodne će osvojiti neko rođen u znaku Raka, Riba ili Škorpije, saosećajan, kreativan i se*si, neko sa kime će moći da razgovaraju satima. To će biti veoma romantična i strastvena veza, koja će imati potencijala i da postane veoma ozbiljna.

Zauzeti Blizanci će takođe uživati u strasti i ljubavi, u njihovoj vezi će se opet biti „varnica“ kao nekada. U tome bi mogli da pomognu izlasci, zajednička putovanja i uopšte, vrijeme koje provodite zajedno, bilo gdje.

Rak
Rakovi će ovog ljeta vrlo vjerovatno pasti na šarm neke osobe rođene u znaku strastvene Škorpije. Ipak, trebalo bi da budu oprezni jer je moguća ljubomora i sa jedne i sa druge strane. Pustite da se veza polako razvija, da sve ide svojim tokom i trudite se da ne poredite novu vezu sa pređašnjim iskustvima.

Ukoliko ste zauzeti, bilo bi dobro da na neki način počnete iz početka sa svojim partnerom – da zaboravite na neke greške iz prošlosti, to će značajno unaprijediti vaš odnos

Lav
Ovog ljeta ćete upoznati pametnu, neodoljivu osobu rođenu u znaku Blizanaca, Vage ili Vodolije, koja je nedavno prošla kroz raskid ili ima neka negativna ljubavna iskustva iz prošlost. Vi ćete za nju biti poput melema na ranu jer inače imate zaštitnički odnos prema ljudima, tako da će se vaša veza veoma lijepo razvijati.

Zauzeti Lavovi željet će da „presjeku“ neke stvari – možda će to biti nešto što je negativno uticalo na vašu vezu ili ste primetili neki loš obrazac koji se odražava na vaš odnos, ali ovog ljeta ćete to uspješno riješiti.

Djevica
U vašem životu postoji neko ko se iznova pojavljuje, možda neki bivši li bivša, a možda i neko ko vam je na neki način „zabranjen“, a veoma vam je teško da mu odolite. Vratit će se i ovog ljeta, i možda je krajnje vrijeme da tu priču završite, na ovaj ili onaj način.

Zauzete Djevice osjećat će kao da im je potrebno malo „svježeg vazduha“ odnosno nekih novina. Zajedno istražujte, eksperimentišite, uživajte u nekim novim iskustvima, to će osviježiti vaš odnos.

Vaga
Pred Vagama je ljeto koje će njihov život promijeniti zauvijek! U vaš život će uči neka veoma harizmatična osoba, koja voli avanture i širi pozitivnu energiju gdje god se pojava. Neko ko veoma voli da se druži, izlazi, i već na prvi pogled će vas oboriti s nogu.

Zauzeti Vagama je potrebna neka avantura sa partnerom – neko zajedničko putovanje bilo bi pun pogodak, ali i neki kraći izleti u obližnje mesto jednako će dobro osvježiti vašu vezu, prenose mediji.

Škorpija
Zapašće vam za oko neko ko je kreativan, saosjećajan i ljubazan, moguće i mlađi od vas ili prosto neko ko ima manje životnog iskustva od vas. U vaš život će uneti avanturu, uživat ćete u strastvenom odnosu i to će vam potpuno otvoriti oči i „otvoriti neka nova vrata“.

Zauzete Škorpije ovog ljeta će odlučiti da „spuste gard“ i svom partneru pokažu svoju ranjivu stranu, što će dobro uticati na njihovu vezu i stvorit će jednu novu bliskost između njih.

Strijelac
Ljeto će za vas biti puno dešavanja – očekuju vas susreti sa ljudima koje odavno niste vidjeli, slavlja, druženja, putovanja… Tokom nekih od tih aktivnosti, vašu pažnju je privući neko ko je veoma komunikativa, nezavisan kao i vi. Među vama će biti mnogo strasti, neće vas pritiskati ni za šta i zaista ćete uživati u tom odnosu.

Zauzeti Strijelčevi će se fokusirati na komunikaciju sa partnerom ovog ljeta. Ako imate nešto što vas odavno tišti u vezi, bilo bi dobro da to napokon kažete, da iskreno razgovarate i kažete kako se stvarno osjećate – to će vašu vezu podići na neki viši nivo.

Jarac
Neodoljiva, kreativna i uzbudljiva osoba u znaku Blizanaca ili Djevice potpuno će obuzeti vaš život ovog ljeta, najvjerovatnije već u junu. Donijeće vam pregršt novih ideja i mogućnosti i zaista ćete uživati u životu.

Zauzeti Jarčevi trebalo bi ovog ljeta da rade nešto novo i uzbudljivo sa partnerom – da li je to renoviranje kuće, putovanja, neki zajednički projekat, nije važno.

Vodolija
Imate tajnog udvarača, i to će se otkriti ovog ljeta. Riječ je o osobi koja vas veoma cijeni, vidi sve dobre stvari koje radite, talente koje posjedujete, vašu prirodnu ljepotu. Očekujte da će vam se uskoro otvoreno udvarati i pozvati vas na sastanak.

Zauzete Vodolije će otkriti neke nove dobre osobine svog partnera, i to će ih podsjetiti zašto baš tu osobu vole.

Ribe
Ljeto vam donosi novu ljubav, i to preko posla ili hobija kojim se bavite. Riječ je o kreativnoj, strastvenoj osobi, energičnoj, ambicioznoj i zabavnoj – baš ono što vam treba.

Zauzete Ribe naći će se u nekoj novoj situaciji sa svojim partnerom – možda će se seliti, promijeniti neke životne navike… Nešto novo će vam se svakako desiti i treba to da dočekate sretni, a ukoliko pružite podršku jedno drugom, ta novina će biti vrlo uspješna, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh