Svaštara

Kristina preko medija saznala da je UBICA njenog sina na slobodi: Od njenih riječi svi su se naježili

Zahtjeva vjerodostojno objašnjenje.

Žena - Ilustracija/Unsplash

Tri studenta medicine ubijena su zajedno sa vozačem Ubera u meksičkom gradu Huehocingu u februaru 2020. godine, a jedan od ubica Felipe N. prije nekoliko dana pobjegao je iz zatvora.

Kristina N., majka Franciska Havijera N., jednog od ubijenih studenata tog dana, kaže da je za vijest o bekstvu ubice njenog sina saznala tek nakon što je pročitala novine i da se osjeća “jednako kao kada je saznala da joj je sin mrtav”.

– Izuzetno sam ljuta i dosta mi je. Osjećam se kao onog dana kada su mi rekli da su moj sin i njegovi drugari ubijeni. Potrebno mi je vjerodostojno objašnjenje ovoga što se dogodilo, jer nisu ubili životinju, već četvoro momaka – navela je Kristina, a prenosi El Sol de Puebla.

Takođe je dodala da je poražavajuće to što ih niko iz tužilaštva okroga Puebla nije obavijestio o ovom događaju.

Suočena sa ovom situacijom, majka ubijenog Franciska Havijera rekla je da je očajna zbog činjenice da ni poslije godinu i po dana, nijedan od trojice počinilaca nije osuđen za ubistvo.

– Ne znam kakvu igru igraju. Umjesto da kažu da su pogriješili, sada pričaju nešto sasvim drugo. Umjesto da su ga osudili, sada do ovoga nebi došlo – navela je Kristina, koja je pričom rastužila mnoge žitelje Pueble.

Takođe je istakla da je sa roditeljima ostalih ubijenih momaka angažovala advokata koji ih legalno savjetuje kako da se ponašaju u ovom slučaju, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh