Svaštara

Horoskop / Samo da preživimo sezonu Blizanaca do 22. juna i sve će biti lakše

Trenutno smo u jednom od najtežih period u 2021. godini.

Horoskop - Viva.pl

Bliži se dvostruki udar 10. juna – mlad Mjesec i pomračenje Sunca. Istovremeno, retrogradni Merkur je na svom vrhuncu (od 29.05. do 22.06.) tako da smo u periodu u kojem možete da očekujete nevolje i komplikacije u vezi a poslom i plaćenjem, ali i nevjerstva i naprasne raskide.

Astrološki gledano, mi smo u njenoj gužvi – i veći dio ove energije doći će do vrhunca u četvrtak, 10. juna, kada Blizanci ugošćuju novi mjesec i prstenasto pomračenje Sunca. Dio sunca će i dalje biti vidljiv tokom ovog pomračenja (kao što je slučaj sa djelimičnim i prstenastim pomračenjima), ali to neće umanjiti njegove efekte na nas ovde na Zemlji.

Položaj planeta će posebno loše će uticati na 3 horoskopska znaka, kojima su ugrožena polje komunikacija, emocija i karijere, pa su moguće brojne nesuglasice i oluje.

Rak
Pravićete brojne greške, a konkurenti će lako namirisati vaš neuspjeh. Biće vam potrebna velika snaga do sezone Raka 2021. godina, ali ne zaboravite da je vi imate u sebi.

Budite oprezni kome vjerujete i šta potpisujete, naročito tokom faza retrogradnog Merkura. Mogući su finansijski problemi, ali na kraju ćete izaći iz ovog životnog testa kao mnogo jači.

Vaga
Vaši izazovi do kraja sezone Blizanaca 2021. godini povezani su sa poljem ljubavi. Očekuje vas jedan emocionalni rolerkoster koji će testirati granice vaše ljubavi. Pomiješana osjećanja i zbunjenost otežavaju vam donošenje odluka, ali shvatit ćete koliko ste jaki i koliko možete da podnesete.

Ovaj izazovni period dogodiće se nakon 22. juna 2021. godine – tada se potrudite da budete svjesni svih potencijalnih rizika i ne padajte pod pritisak. Neke karte biće otkrivene, a u ljubavnoj igri važno je da ostanete vjerni sebi i vlastitim vrijednostima.

Ovan
Jupiter u znaku Blizanaca donosi teške izazove za osobe rođene u znaku Ovna. Imaćete velike želje i brojna očekivanja, ali će se planovi blokirati. Previše ćete biti egoistični i mislit ćete kako možete pomjeriti brda, ali se nećete posvetiti panovima i odlukama na pravi način.

Najbolji izlaz jeste da igrate na sigurno i dobro razmislite prije svakog koraka. Kada dođe do problema, sačuvajte smirneost i pružite sebi podrške. Ukoliko buidete previše samokritični, negativna osjećanja će vas sve više sputavati na putu ličnog razvoja, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh