Svaštara

Optužila majku da joj bruka familiju: Pomenula je i strica, pa otkrila nešto zbog čega su svi zanijemili

Gledaoci su prisustvovali vrlo turbulentnoj emisiji.

Viktorija Kasparova - Screenshot

Viktorija Kasparova (22) iz Volgodonska priznala je da je bila zaljubljena u svog 37-godišnjeg strica, a takođe je optužila majku da je promiskuitetna, da ne bira sa kim spava i da zbog toga bruka čitavu porodicu, prenosi Bloknot Volgodonsk.

Sve se dogodilo u emsiji “Muško-žensko” koja se emituje na ruskom Prvom kanalu, a osim Viktorije, akter je bila i njena majka Irina Pivovarova.

Viktorija je, osim za promiskuitet, optužila majku i za to da pokušava da proda kuću koju je naslijedila od njene bake, kao i to da želi da izbaci kćerku na ulicu.

Sa druge strane, Irine negira sve optužbe, a kćerku optužuje za s*ks sa stricem Dimitrijem.

Na osnovu pitanja voditeljskog para koja su prizišla iz ovih optužbi, Viktorija se u jednom trenutku rasplakala i priznala da je zaista imala blisku vezu sa stricem.

Možda sam se zaljubila u njega jer nikog nije bilo u blizini kada mi je to bilo najpotrebnije. Imala sam 18 godina i volim ga – rekla je djevojčica, nakon čega je publika ostala zatečena.

Pred kraj programa gostujući neurolog istakao je da sumnja da Irina ima poremećaj ličnosti, a nakon tih riječi žena je napustila studio, ali kasnije vratila.

Advokat koji je takođe bio gost emisije ponudio je Viktoriji dvije mogućnosti: da dođe do kompromisa sa majkom ili da prizna da je joj je majka poremećena ličnost, piše “Objektiv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh