Svaštara

NE ŽENITE SE NI SLUČAJNO – VAŠ BRAK JE OSUĐEN NA PROPAST: 6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji NIKADA neće uspjeti

Brak između ovih horoskopskih znakova osuđen je na propast, tvrde astrolozi.

Brak - Congerdesign/pixabay.com

Iako je teško reći kojim je parovima suđeno da žive sretno do kraja života, lako je pogoditi koji su osuđeni na propast. Zvijezde vam mogu otkriti da li ste u vezi kojoj jednostavno nije suđeno.

Ovan je uvek vrlo iskren i direktan. Oni rade stvari iz hira, jer njihov mozak tako radi. Sve rade brzo, jer osjećaju da toliko toga treba da urade u životu i ne žele da protraće vrijeme.

Ipak, ova nagla priroda Ovna je više nego što jedan Rak može da podnese. Rakovi su vrlo osjetljivi i vole da ih neko uvek mazi i pazi, a Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja. Previše je to razlika da bi ovaj par mogao da uspije.

2 Bik i Strijelac

Ovo je veoma nezgodan par, jer na početku sve izgleda kao da bi moglo da uspije. Pogrešno. Neka vas ne zavara činjenica su Bik i Strijelac jako dobri prijatelji.

Ipak, čim sve krene na romantičnu stranu, sve počinje da se raspada. Bik nikad neće sa Strijelcem uspjeti da pronađe sigurnost i mir koji su mu potrebni. Pored toga, Strijelac je previše slobodnog duha da bi dozvolio da se za bilo koga veže.

3 Blizanci i Djevica

Ovaj par bi izludio sve oko sebe ako se nađe u vezi. Oni čak ne mogu biti ni prijatelji, jer su toliko različiti i nekompatibilni.

Blizanci su vrlo opušteni i nisu dobri u planiranju i organizaciji. Njihov nedostatak rutine izluđuje Djevice, koje su vrlo stroge i sređene. Oni žele da sve uvijek rade na određeni način. Ovo nikako ne prija Blizancima. Sa ovolikim razlikama, ovom paru jednostavno nije suđeno.

4 Škorpija i Lav

Ovaj par predstavlja pravu igru moći. Oboje vole da kontrolišu i gladni su moći. Tu niko ne želi da popusti i stoga im je vrlo teško da prionađu kompromis oko bilo čega.

U ovoj vezi oboje žele da rade stvari na svoj način i nikad neće znati da se nađu na pola puta. Oboje treba da traže partnere koji će biti popustljiviji i puni razumijevanja.

5 Jarac i Vodolija

Jarac i Vodolija trebalo bi da budu par iz snova, zar ne? Oboje su pragmatični, oboje su pametni i oboje su vrlo sposobni za život. Ipak, u tome i jeste stvar. Previše su slični i to se neće dopasti nijednoj strani.

Oboje su vrlo ektremne ličnosti i potreban im je neko različit od njih. Potreban im je neko ko će umeti da podnese ekstremne aspekte njhove ličnosti i ko će umeti da napravi balans. Njima bi veza vrlo brzo dosadila, jer bi bilo kao da su u vezi sami sa sobom.

6 Vaga i Ribe

Vaga voli da udovoljava ljudima. Ribe vole da sanjare. Stoga, ne bi postojao niko u ovoj vezi ko bi ostao čvrsto na zemlji kada je to potrebno. Ne postoji niko ko bi uvidio realno stanje stvari i uradio ono što mora da se uradi. Ipak, Vaga i Ribe mogu biti vrlo dobri prijatelji. Kao partneri neće imati mnogo uspjeha. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh