Svaštara

Otkrila neobičan trik za čišćenje pribora: Ubacite aluminijsku foliju u mašinu za suđe oduševit ćete se rezultatom

Njezin video pregledan je više od 60 tisuća puta, a mnogi su ostali oduševljeni trikom.

Bez obzira jeste li beštek prije isprali i jeste li koristili najbolje proizvode za pranje posuđa, ponekad prljavština i ostaci hrane mogu ostati na posuđu. Pribor za jelo još je teže očistiti, ali jedan trik mogao bi olakšati stvar, kako prenosi Metro.

Carolina Mccauley na TikToku podijelila je trik za savršeno čišćenje pribora za jelo, a sve što je potrebno je aluminijska folija. Jednostavno jednu kuglicu aluminijske folije stavite u posudu za pribor u perilici te upalite pranje kao i obično.

Sve je povezano s kemijskom reakcijom koja se događa između aluminija i sastojaka u tableti perilice posuđa. Sama folija ne čisti, ali dok se tableta otapa, reagira s metalom i dodatno čisti pribor za jelo.

Njezin video pregledan je više od 60 tisuća puta, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom. “Jedva čekam ovo isprobati, rezultati izgledaju sjajno”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: ”Odlično, hvala na dijeljenju!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh