Svaštara

HOROSKOP ZA 30. MAJ: Bika očekuje veliki uspjeh na poslovnom planu, Raku ljubav cvjeta, a Djevica mora povećati unos vitamina!

Čovjek ne može da otkrije nove okeane ako nema hrabrosti da obalu izgubi iz vida.

Sreća - Zadovoljna.dnevnik.hr

OVAN

POSAO: Možete da se opustite i da uživate u vikendu! Nećete imati mnogo poslovnih obaveza danas. Lijep nedjeljni dan je ispred vas i biće vam lijepo dok budete bili posvećeni voljenima.

LJUBAV: Očekuje vas jako lijepa emotivna situacija sa osobom rođenom u znaku Vodolije. Vas dvoje ste dobar par koji može lijepo da funkcioniše. Pred vama je vrlo pozitivan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate. Puni ste pozitivne energije. Nasmijani ste i širite dobro raspoloženje gdje god da se pojavite. Pred vama je jedan veoma dobar dan na svim poljima.

BIK

POSAO: Užurbani ste i imate dosta obaveza ali vam to ne pada teško. Očekuje vas dosta sreće na ovom planu danas. Iako je nedelja posvećeni ste svom poslu i veoma ste vrijedni.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati jako lijep, emotivan ali i prijateljski- opušten odnos. Sve kockice su vam se nekako sklopile na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost bi mogla da vam stvara manje neprijatnosti. Prijala bi vam masaža, vežbanje a možda i neki vid fizikalne terapije. Posavjetujte se sa stručnjakom.

BLIZANCI

POSAO: Putovanje u inostranstvo koje planirate vam može donijeti samo uspjeh i još bolje, nove mogućnosti! Očekuje vas jako dobar period u kojem ćete lako doći do poslovnog uspjeha.

LJUBAV: U slobodnoj ste vezi sa jednom osobom i to vas ne sputava da i dalje upoznajete nove ljude. Može se reći da vam je situacija interesantna. Skloni ste paralelnim emotivnim odnosima.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol i poroke. Mogući su neki problemi ukoliko budete bili skloni rizičnom ponašanju. Potrudite se da mijenjate loše navike i da živite zdravije.

RAK

POSAO: Vaše finansije su stabilne i zadovoljni ste zbog toga. Moguće je da će vam danas biti vraćen dio nekog duga ili pozajmice. U svakom slučaju možete da očekujete stabilizaciju.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom i stratsvenom susretu sa jednom posebnom osobom koja vas je osvojila. U narednom periodu ćete razgovarati o mogućnosti stabilnije veze sa njom.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno stabilno stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je dobar dan tokom kojeg ne biste trebali da imate veće tegobe ili probleme.

LAV

POSAO: Možete da se oslonite na poslovnog partnera koji radi sve kako bi vas doveo do zajedničkog poslovnog uspjeha. Pred vama je jako povoljan period za ostvarenje ciljeva.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove veze ako postoji osoba sa kojom ste u kontaktu. Možete da se nadate lijepim dešavanjima. Ukoliko vam se niko ne dopada, moguća su nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na ovom polju vas očekuje. Možete da se nadate generalno odličnoj situaciji. Jaki ste, zdravi, u sebi imate dovoljno energije za sve izazove koji vas čekaju!

DJEVICA

POSAO: Posvećeni ste svom poslu do maksimuma i to se vidi. Nemate razloga da brinete o bilo čemu. Iako je vikend, vama ne pada teško da se usmjerite na radne zadatke koje imate.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan sa voljenom osobom. Ona će se potruditi da vam nekim sitnicama uljepša raspoloženje. Pred vama je sasvim stabilna emotivna atmosfera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o padu imuniteta. Preporuka je da povećate unos vitamina, da obratite pažnju na unos tečnosti i da više odmarate. Sada ste skloni zdravstvenim tegobama.

VAGA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa Ovnom možete da očekujete pozitivnu situaciju. Pokreću vam se dobre promene. Poslovna situacija u narednom periodu će vam biti sve bolja iz dana u dan.

LJUBAV: Nova ljubav danas definitivno kuca na vaša vrata! Prigrlite mogućnost koja vam se pruža i nećete se pokajati! Pred vama je odlična faza za početak nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Moguća je aritmija ili manji problemi sa srčanim sistemom kod vas. Povedite računa ako ste već do sada imali ovakve tegobe. Pogotovo budite oprezni kada je u pitanju pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate važnim rješenjima po pitanju nekretnina ili imovine, kao i porodičnog nasljedstva. U narednom periodu čete konačno doći do raspleta na ovom polju.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vas raduje. Imate dobar odnos sa svojim partnerom koji vas čini srećnim. Pred vama je odlična faza u kojoj će zaljubljenost biti na visokom nivou.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su mogući danas ali generalno ne biste trebali da imate neke veće poteškoće. U principu imate jak organizam i otporni ste na smetnje.

STRIJELAC

POSAO: Pokazat ćete da ste veoma vješti u poslovnim pregovorima i da imate jake komunikacijske sposobnosti. Moguće je da vas očekuje neki važan poslovni ručak.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu atmosferu sa osobom koja je rođena u znaku Blizanaca. Pred vama je generalno povoljna dan za nove ljubavne mogućnosti i poznanstva.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Osjećate se generalno dobro i možete da računate na sasvim solidno stanje na ovom planu. Pred vama je pozitivan dan.

JARAC

POSAO: Dolazi vam poboljšanje materijalne situacije na koje ste neko vrijeme čekali. Možete da se nadate solidnoj situaciji. Uživat ćete u nedjeljnom danu bez mnogo briga i obaveza.

LJUBAV: Možete da se nadate stabilnosti na polju ljubavi. Iznova otkrivate zanimljive stvari o svom partneru. Vas dvoje jako dobro funkcionišete kao par i polako razmišljate o braku.

ZDRAVLJE: Naglašen je povećan apetit kod vas, moguće je da su vam potrebni veći izvori energije. Pred vama je faza u kojoj treba da se prilagodite potrebama vašeg organizma.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste da date svoj maksimum kako bi unaprijedili neke poslovne okolnosti i kako bi svoje ideje sproveli u djelo! Možete da očekujete povoljan dan za rješavanje nekih manjih obaveza.

LJUBAV: Ljubav vam je danas veoma važna! Može se reći da ćete se cijelim svojim bićem posvetiti voljenoj osobi. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Iskorisite to što je vikend i posvetite se sebi, dajte sebi dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Ne forsirajte se izvan svojih mogućnosti.

RIBE

POSAO: Potrudite se da se danas maksimalno opustite. Povoljan vam je dan za ljenčarenje. Nećete imati posla. Okrenut ćete se svojoj porodici i prijateljima, a obaveze ostaviti po strani.

LJUBAV: Moguće je da ste se posvetili svom unutrašnjem svijetu emocija i da za partnera tu nema baš uvijek dovoljno mjesta… Na neki način ste se izolovali jer vam samoća sada prija.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa cirkulacijom. Moguće je da vam je generalno sve vezano za krvotok sada osjetljiva tačka. Posavjetujte se sa svojim ljekarom kada budete imali priliku za to, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh