Svaštara

Astrolozi se ‘kunu’ – samo ovaj znak Zodijaka je VJEČITI OPTIMISTA

Od svih 12 znakova horoskopa, baš ovaj u svakoj situaciji vidi izlaz, u svakoj tuzi sreću, u svakoj nevolji priliku, smatraju astrolozi.

Sretna žena - Pinterest

Za njega je čaša uvijek polu puna, a svaka izdaja nova lekcija.

Uvijek vedri Strijelac vidi pozitivnu stranu u svemu i osmijeh na lice uspijeva da vrati u svakoj prilici, koliko god teška bila.

Strijelčevi su otvoreni i iskreni, pa nije čudno što se prvo njima obraćaju prijatelji u nevolji. Umiju svakoga da saslušaju, pruže podršku. Često nemaju takta zbog svoje iskrenosti, pa se može dogoditi da nekoga i uvrijede.

Strijelac je pod vladavinom Jupitera, planete optimizma, napretka, znanja, sreće, putovanja. Zrače pozitivnom energijom i vjerom da će ostvariti sve što zamisle. Njihove osnovne osobine su energija i žar, piše “Krstarica“.

U kakvoj god neprilici da se nađe, Strijelac će reći „Ko zna zašto je to dobro“, odmahnuti rukom i nastaviti da korača uzdignute glave, prenose mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh