Svaštara

Profesorica Kristina namamila dva učenika u hotel: Probudili se s modricama po tijelu, pa su otkrili užas

Obećala im je nezaboravan provod.

Kristina Sosbe - WKBN-TV

Profesorica Kristina Sosbe iz Ohaja optužena je za si*ovanje dva šesnaestogodišnja momka iz Salema.

Si*ovanje se dogodilo u decembru 2018. godine u okrugu Trambl, ali je tek ovog maja započeto suđenje. Stopirano je prvo zbog nedostatka dokaza, potom i radi mijenjanja iskaza jednog od maloljetnika, potom i zbog epidemije koronavirusa.

Profesorka Kristina flertovala je više puta sa svoja dva učenika u srednjoj školi pokušavajući da kroz drugarstvo dođe do intimnog odnosa sa njima.

Kako oni nisu reagovali onako kako bi Kristina željela, namamila ih je u hotel rekavši im da će biti mala žurka na kojoj će biti neki njeni prijatelji. Naglasila je momcima da im je ovo “prilika da vide kako se stariji zabavljaju”.

Učenici su došli u hotelsku sobu ni ne pomišljajući na to da će biti si*ovani. Kristina im je sipala sredstvo za omamljivanje u piće, a kada su obojica otunula u san, skinula ih je i si*ovala u krevetu.

Ne samo što je to uradila, već ih je šamarala i čupala po tijelu, te su se mladići probudili pred zoru u modricama. Ne mogavši da shvate o čemu se radi, oni su pozvali jednog od roditelja da dođu po njih. Vrlo brzo su, odvijajući film iz prethodne večeri zaključili da su drogirani i si*ovani.

Ipak, jedan od njih nije želio da se pomiri s tom činjenicom, pa je poslije si*ovanja nekoliko puta negirao da se to dogodilo, već je policiji mijenjao iskaz smatrajući da je imao legitiman se*s sa profesorkom, iako je bio maloljetnik, prenosi “Objektiv“.

Kristina Sosbe privedena je i izrečena joj je kaucija od 25.000 dolara, prenosi Tribune Chronicle.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh