Svaštara

Odjevni trikovi koji čine da izgledate mlađe

S odjećom se može postići mladolik izgled. Preporuka stilista jeste da crnu boju zamijenite sa sivom i da se u domenu nakita okrenete ka minimalizmu.

Crna odjeća - Nezavisne.com

Nemojte slijediti baš svaki trend
Ne pristaje baš svaki trend svakome. Osim toga, važno je da razvijete svoj sopstveni stil i moderne komade uklopite u lični stil.

Drugim riječima, nemojte nositi “sve što mladi nose” jer umjesto da djelujete mlađe, efekat može biti sasvim suprotan.

Nekoliko običnih komada i nekoliko modernih dodataka koji vam odgovaraju bit će odlična osnova za vašu novu savršenu garderobu, savjetuju modni stručnjaci. prenosi “Avaz“.

Što manje nakita
Ako ste navikli da nosite uvijek iste komade nakita, malo promijenite svakodnevicu i izbacite ih.

Mnogo narukvica ili prstenja ruke može učiniti starijima, pa se umjesto toga radije okrenite minimalizmu i odaberite samo nekoliko najdražih komada za svaki dan.

Potpetice
Ne treba uvijek nositi neudobne cipele i visoke potpetice, ali postoje sasvim zadovoljavajuće alternative. Umjereno visoka i takozvana “blok” potpetica bit će savršena za svakodnevne kombinacije, a izgledu instant daju jednu posebnu dimenziju zbog koje djelujemo mlađe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh