Svaštara

Pozvala policiju i rekla da je mentalno bolesna: Došli su i zatekli jeziv prizor, a onda se desilo čudo

Očigledno nije znala šta čini u datom trenutku.

Žena koja je počinila zločin - Policia de Mar del Plata

Policija okruga Mar del Plate primila je u petak čudan poziv, a zvala ih je žena koja se predstavila kao ubica svoje kćerke i koja ima psihotične poremećaje. Zamolila je da hitno dođe patrola i da joj pomognu.

Kada su policajci stigli na lice mjesta, zatekli su 40-godišnjakinju sa nožem u ruci koja sjedi pored izbodene 6-godišnjakinje.

Djevojčica je imala više ubodnih rana u leđa, ali samo pukom srećom iliti čudom koje je vjerovatno umeijšalo prste, ona je davala znake života i odvedena je u bolnicu, prenosi argentinska Chronica.

Ljekari su utvrdili da ima osam ubodnih rana u predijelu grudnog kičmenog pršljena i lakše povrede lica.

– Imajući u vidu povrede nansene nožem, čudo je da je dijete uopšte preživjelo i da nije izdahnulo na licu mjesta. Sada se djevojčica nalazi van životne opasnosti i na dobrom je putu da se potpuno oporavi – naveli su sa odjeljenja Interzonalne specijalizovane bolnice za majke i dijete.

Za to vrijeme, policija je uhapsila njenu majku za koju se ispostavilo da pati od psihološke pauze i da nije bila svijesna da je počinila zločin sve dok napad psihoze nije prošao.

Ispostavilo se takođe da žena osim sa kćerkom, živi i sa svoja dva autistična sina blizanca od po 11 godina.

Djeca su uklonjena sa lica mjesta i vjerovatno će biti stavljena na raspolaganje svom ocu da brine o njima.

Psihotična pauza, odnosno prekid, predstavlja privremeno odsustvo od stvarnosti, a u tom vremenskom razdoblju osoba ne razlikuje da li je ono što joj se događa stvarno ili izmišljeno.

Slike ili misli pojavljuju se u vašem umu kao da je sve autentično i samim tim te osobe pomisle da je cijeli svijet protiv njih i žele ga ih dokrajče.

Mogu se takođe javiti i slučajevi gdje oboljeli čuju glasove koji mu govore da treba nekog da ubiju ili da počine samoubistvo, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh