Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.MAJ 2021

Idealan dan za novo poznanstvo koje može da dovede do emotivne veze!

OVAN

POSAO: Sve vam ide od ruke. Pred vama je veoma povoljan dan u kom lako možete ostvariti svoje ciljeve. Moguć je i neki manji dobitak na sreću ili neke lepe vesti.

LJUBAV: Slušajte svoje srce, a ne druge ljude i tračeve iz okruženja. Pokajaćete se ako ne budete postupili u skladu da osećanjima. Sami znate koja osoba vam najviše odgovara.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Ne biste trebali da imate nikakve probleme.

BIK

POSAO: Danas vas očekuje veliki broj obaveza koje morate da završite u određenom roku. Sve ćete uspeti da obavite perfektno, jer ste veoma posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Škorpije ili da ima neke karakteristike tog znaka. Pred vama je romantičan dan.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj iako ne biste trebali da imate neke veće smetnje.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati dosta pozitivnih dešavanja vezanih za vaše poslovno polje. Konačno osećate veliko olakšanje i u vama se budi nada za bolje sutra!

LJUBAV: Idealan dan za novo poznanstvo koje bi moglo da dovede do značajne i lepe emotivne veze. Vaš šarm i harizma koju prirodno posedujete dolaze do izražaja.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se stresnim situacijama. Potrudite se da svoj život ispunite pozitivnim sadržajima i lepim emocijama.

RAK

POSAO: Ukoliko ste planirali pokretanje privatnog posla, važno je da izaberete prave partnere i saradnike u tom poduhvatu. Imate dobru procenu i uspećete da nađete odgovarajuće ljude.

LJUBAV: Pored voljene osobe nalazite ljubav, zaštitu, sigurnost i sve ostalo što vam je potrebno. Nadate se da ćete zauvek ostati zajedno, što i jeste veoma moguće.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV

POSAO: Uporni ste i ne odustajete od svojih ciljeva čak i onda kada se čini da je njihova realizacija veoma daleko od vas. Važno je da poradite na svojoj taktici.

LJUBAV: Ne bi trebalo da bude drastičnih ili naglih promena kada je u pitanju polje ljubavi. Možete da se nadate generalno mirnom danu. Ako već imate partnera, lepo vam je sa njim.

ZDRAVLJE: Glavobolja prolaznog karaktera je moguća, pa povedite računa o tome.

DEVICA

POSAO: Uspećete da rešite neke manje komplikacije koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Pred vama je šansa da se pokažete u veoma dobrom svetlu.

LJUBAV: Ukoliko imate neku tajnu vezu, moguće je da razmišljate o prekidu jer želite da nađete pravu ljubav. Sada je vreme da presečete sve ono što vam ne prija i ne odgovara.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije i da će vam prijati malo intenzivnija fizička aktivnost.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivne komentare i pohvale na račun vašeg truda i zalaganja. Vaše ideje će biti prihvaćene. Uskoro vam dolazi i šansa za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Sasvim iznenada vam dolazi poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude veoma dobra za vas. Očekuje vas izuzetno povoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos magnezijuma koji je veoma blagotvoran za vaš nervni sistem.

ŠKORPIJA

POSAO: Lako može doći do prekida poslovne saradnje ako ste tako nešto već imali u planu. Nakon takvog poteza vam slede nove, bolje promene i pozitivne mogućnosti.

LJUBAV: Dosta toga sada zavisi samo od vas… Jako je važno da pri donošenju odluka slušate svoju intuiciju. Ono što sada budete odlučili biće veoma važno za vašu budućnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su mogući, pa povedite računa o tome.

STRELAC

POSAO: Ponuda za posao koja dolazi do vas je donekle iznenađenje ali svojevrstan kompliment. Jasno je da ste spremni da prihvatite veliki izazov i da se dokažete na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja verovatno nema sasvim rešen emotivni status ili je u procesu razvoda. Nećete odustati od namere da pridobijete njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Osetljiva pluća i disajni putevi su naglašeni kod vas, pa povedite računa o tome.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da će vam se tokom današnjeg dana finansije značajno poboljšati. Osećate veliko olakšanje i spremni ste da proslavite svoj uspeh!

LJUBAV: Spremni ste za novu avanturu sa osobom koja u vama budi veoma jake strasti i osećaje. Pred vama je zanimljiv dan. Doživećete neka lepa i važna iskustva.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa povišenim pritiskom. Redovno kontrolišite stanje na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Otvoreno pokazujete svoje mišljenje i nije vas strah i da se sukobite sa autoritetima ako je potrebno. Nećete imati probleme zbog toga, već naprotiv- zadobićete poštovanje.

LJUBAV: Može doći do velikih preokreta kada je u pitanju emotivno polje. Dolaze vam neke nepreviđene situacije. Voljena osoba vas može iznenaditi na veoma pozitivan način.

ZDRAVLJE: Pojava peska u mokraćnim kanalima je moguća. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Važno vam je da ispunite ono što ste sebi zacrtali i radite sve što možete kako bi ostvarili poslovni uspeh. Očekuje vas pozitivna situacija i faktor sreće.

LJUBAV: Vaše promenljivo raspoloženje zbunjuje vašeg partnera koji počinje da sumnja u emocije prema vama. Pokažite mu da nema potrebe da brine i da ga i dalje volite kao pre,piše Stil

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh