Svaštara

Blizanci – godišnji horoskop za 2021. godinu: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

Godišnji horoksop za Blizance – Evo šta vas očekuje u 2021. godini!

Blizanci - Azra.ba

Godišnji horoskop za rođene u znaku Blizanaca za 2021. godinu!

Očekuju vas manje promjene u većini životnih polja, naročito u društvenom životu i na polju finansija. Jupiter, Neptun i Pluton ove godine vam donose jedan dar – harizmu.

LJUBAV

Zauzete Blizance u 2021. godini očekuje dublja veza sa partnerom i dodatna bliskost. Slobodne Blizance očekuje nova ljubav sa osobom koja im je do sada bila samo prijatelj. Ako ste u dugoj romantičnoj vezi, onda očekujte poboljšanje u odnosu na prethodne godine. Intimnost će biti bolja, a e*otska energija pojačana. Očekuju vas i dobri odnosi sa prijateljima. Iskoristite pozitivne aspekte koliko god možete.

KARIJERA

Krajem 2021. godine očekuje vas pojačan stres na poslu. Očekuje vas dodatan posao, više zahtjeva i obaveza, kao i dodatan rad sa ljudima. Mogući su i problemi sa saradnicima, a jedino što vam može pomoći da prebrodite ovu krizu jeste sposobnost dobre komunikacije. Naučit ćete neke nove vještine za riješavanje sukoba, ali ne dozvolite da vas emocije preplave kada su u pitanju poslovni odnosi.

NOVAC

Dragi Blizanci, ova godina vam donosi posebnu sreću na polju finansija. Venera će biti u Jarcu od početka godine do maja mjeseca. Ovo je savršeno vrijeme za bilo kakve finansijske promjene, posebno na poslovima vezanim za trgovanu ili trgovanje akcijama. Saturn je u konjukciji sa Plutonom, pa dobro obratite pažnju na finansije.

PORODICA

Mars će biti u Vagi u prvoj polovini 2021. godine, pa do kraja jula. Ovaj aspekt pomaže da poboljšate odnos sa djecom i mlađim članovima porodice. Bićete kreativniji i raspoloženiji. Očekuje vas godina divne interakcije sa djecom, a amoguće je da očekujete i prinovu.

ZDRAVLJE

Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaš znak i donosi vam fizički i mentalni razvoj. Ovo vam može pomoći da poboljšate mentalno zdravlje i koncentraciju. I vaše fizičko zdravlje će zabilježiti određeni rast, sve dok se pobrinite da često vježbate, naročito tokom retrogradnih Merkura u 2021. godine .

Godišnji horoskop za Blizance po mjesecima u 2021. godini:

  • Januar – mjesec za introspekciju, posebno kada su u pitanju veze. Razmislite šta želite od godine i shodno tome napravite planove i ciljeve.
  • Februar – donosi bistriji um i poboljšanje harizme. Ovo je savršen mjesec za pronalaženje ravnoteže između posla i društvenog života koja može trajati tokom cijele godine.
  • Mart – donosi još više energije od februara! Usredsredite ovu energiju na svoju karijeru. Ovo može pomoći da poboljšate i finansije.
  • April – vladavina Merkura koji vas podstiče da provodite više vremena sa prijateljima i voljenima. U isto vrijeme, potrudite se da ne izgubite trag ka svojim ciljevima i finansijama.
  • Maj – savršen mjesec za fokusiranje na vaš ljubavni život i komunikaciju sa drugima. Pokušajte da ignorišete prošle partnere i usredsredite se na svog sadašnjeg partnera. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav.
  • Jun – Veneru u Raku da zaštiti vaš novac. Ovo vam daje vrijeme da se usredsredite na kreativne napore. Samo ne dopustite da Jupiterov uticaj izazove previše frustracije!
  • Jul – poziva Raka da i dalje pazi na vaše finansije. To vam daje vrijeme da se usredsredite na svoje veze, kako romantične, tako i platonske.
  • Avgust – donosi pozitivnost u vaš život. Što više vremena provodite sa prijateljima i voljenima, to ćete vjerovatno osjećati bolje. Izbjegavajte izolaciju ovog mjeseca.
  • Septembar – još jedan mjesec za introspekciju. Provedite prvu polovinu mjeseca fokusirajući se na sebe – samog. Drugu polovinu provedite u poboljšanju odnosa, posebno sa porodicom.
  • Oktobar – foksuirajte se na odnose sa porodicom. Ako se svjesno ne usredsredite na ovo, možda će vam skrenuti s uma da provedete vreme sa njima. To može negativno uticati na vaše veze.
  • Novembar – bićete osjetljivi što može negativno uticati na neke vaše slabije veze. Pokušajte da razradite svoje hobije da biste se razveselili.
  • Decembar – savršen je mjesec za pravljenje planova za godinu koja predstoji, jer mjesec predviđa da će biti vrlo miran. Razmislite o promjenama koje biste mogli da napravite, posebno u pogledu vašeg društvenog života, piše “Lovesensa“.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh