Svaštara

Horoskop / Bik, Vaga i Jarac u ljeto 2021. procvjetat će na finansijskom planu i sve će im polaziti za rukom

Ljeto 2021. godine drastično će se razlikovati od prethodnog, prije svega na profesionalnom planu i na polju finansija.

Horoskop - Balkanspress.com

Dok će pojedini pripadnici Zodijaka morati da budu vrlo obazrivi sa novcem i da dobro razmisle o eventualnim novčanim ulaganjima, tri horoskopska znaka moći će da se opuste i uživaju u plodovima svog rada.

Bik
U ljeto 2021. Bikovi umjesto da uživaju u onome što već posjeduju, treba da iskoriste povoljan uticaj zvijezda i dodatno povećaju svoj kapital. Bikovi na tom putu ne bi smeli da budu sujetni, već da poslušaju savjete iskusnijih od sebe.

Bez ustručavanja bi trebalo da porade i na unaprijeđenju svojih vještina, pošto neće morati dugo da čekaju na rezultate.

U julu mjesecu Bikovima se može učiniti da ih silne obaveze guše, ali moraju da znaju da ih na kraju čekaju vrijedne nagrade i da većina stvari oko kojih se nerviraju nije toga vrijedna.

Bikovi mogu slobodno da se opuste i hladne glave tragaju za najboljim rješenjima.

Vaga
Jun i jul mogu prijatno iznenaditi Vage u finansijskom smislu. Tokom prvih ljetnjih mjeseci Vage će vratiti stare dugove, ili dobiti veliki i nenadani bonus.

Savjet Vagam je da ne pokazuju da su iznenađeni, već da sa zahvalnošću prihvate ponuđeno, ali u isto vrijeme i pokušaju da uštede.

Vage koje imaju privatan biznis treba da se oslone isključivo na ličnu intuiciju i ne skreću sa puta koji su sami sebi zacrtali.

Jarac
Jarčevima će se tokom ljeta 2021. ukazati nekoliko prilika za dobru zaradu. Kolikogod im te ideje na početku izgledale nerealno i rizično, na kraju će se ispostaviti vrlo profitabilnim.

Sreća će pratiti Jarčeve od jula pa sve do kraja godine i moraju nastupiti hrabro i smjelo.

Ipak, savjet je da svoje planove sačuvaju za sebe, a svoje ideje ne odaju drugima, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh