Svaštara

Tijelo i lice Anđeline Džoli PREKRIVENI SU PČELAMA! Izdržala je 18 minuta, neprijatno je i dok gledate snimak!

Za Svjetski dan pčela holivudska glumica Anđelina Džoli pozirala je sa ovim insektima na svom tijelu i licu čitavih 18 minuta kako bi napravila savršen portret i podigla svijest o važnosti pčela za našu planetu.

Angelina Jolie - Faktor.ba

Popularna glumica je dugo bila uključena u “UNHCR” kao specijalni izaslanik, a sada takođe sarađuje sa “UNESCO-om” i “Guerlain-om” na inicijativi “Žene za pčele” koja će izgraditi 2.500 pčelinjaka i obnoviti 125 miliona pčela do 2025. godine, dok će obučavati i podržavati 50 žena koje se bave pčelarstvom.
https://www.instagram.com/p/CPHJLuwl8fK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Da bi promovisala pomenutu inicijativu za Svetski dan pčela, Anđelina je u saradnji sa “Nacionalnom geografijom” želela da napravi svoj portret na kom je prekrivena pčelama.

“Ja sam pčelar i kada sam dobio zadatak da radim sa Anđelinom, moja glavna briga bila je sigurnost. Slikanje tokom pandemije, sa brojnom ekipom i živim pčelama, stvorilo je kompleks egzekucije” rekao je čuveni američki fotograf Dan Vinters koji je načinio pomenuti snimak,piše Prva.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh