Svaštara

Vlasnica restorana tvrdi da je stvorila hamburger koji potiče porođaj

RESTORAN hamburgera tvrdi da je stvorio hamburger koji će izazvati porođaj.

hamburger - Index

Riječ je o restoranu Suburban u Minnesoti koji hrabro tvrdi da će trudnice koje pojedu ovaj specijalni hamburger roditi u roku od 24 sata. Prema njihovim tvrdnjama, zahvaljujući hamburgeru je “induciran” 31 porođaj, a jedna od žena koje su rodile na taj način je i suvlasnica restorana.

“Čarobni hamburger” sadrži goveđu pljeskavicu Angus, karamelizirani luk, začinjenu bavarsku gorušicu, umak rejuladu i slaninu sušenu na medu.

Sve je započelo kad su vlasnici obiteljske tvrtke 2019. godine odlučili sudjelovati u natjecanju za najbolji hamburger. Kelsey Berset, koja je zajedno s majkom i sestrom suvlasnica restorana, u to je vrijeme bila trudna i pojela je hamburger. Samo šest sati kasnije je dobila kontrakcije i tako je njihov hamburger dobio ime “Labour Inducer”.

Zahvaljujući neobičnom imenu, od tad su privukli brojne trudnice u svoj restoran, a broj žena koje su rodile nedugo nakon konzumacije hamburgera se popeo na 31. prenosi “Index“.

Naravno, iza toga ne postoji nikakav znanstveni dokaz pa mnogi vjeruju da broj žena koje rode nakon konzumacije ovog hamburgera raste isključivo zato što je riječ o ženama koje su u visokim tjednima trudnoće te bi u svakom slučaju ubrzo rodile, prenosi Independent.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh