Svaštara

LJUBAVNI HOROSKOP za period od 16. do 31. MAJA: Koja dva znaka će imati najviše sreće, a kome slijedi katastrofa?

Ako verujete da je vaša sudbina zapisana u zvijezdama, zavirite u ljubavni horoskop za drugu polovinu maja!

Ljubav - Banjalucanke.com

Kome će zvijezde biti naklonjene, a ko će se suočiti sa brojnim izazovima na emotivnom planu u periodu od 16. do 31. maja, saznajte u horoskopu koji donosi portal Ehoroskop.

OVAN
Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će povjerovati da su na pragu konačnog rješenja, no pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

BIK
Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne govorite po svaku cijenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vjere i optimizma pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

BLIZANCI
Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi vam mogao prigovoriti. Odredite pravac i cilj kamo se razvija vaša veza.

RAK
Vaše društvo i dalje će vam biti sklono pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Zbog toga bi vam on mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.

LAV
Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa vjerovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojima neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smjeli u udvaranjima.

DJEVICA
Veselit ćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli da krenete zajedno. Planirat ćete rutu i detalje uz podršku druge strane, a ukoliko ovo realizujete očekujte dobar provod i poboljšanje odnosa.

VAGA

Gotovo da nema toga što ne biste mogli da postignete. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogriješiti. Važno je slijediti inuticiju.

ŠKORPIJA
U ljubavnim pitanjima oslanjat ćete se na svoje ideale. Tražit ćete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisat ćete šta je to što tražite. Oni u vezama pokušavat će da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da pristanete na saradnju.

STRIJELAC
Sanjat ćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomjestiti ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

JARAC
Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Imaćete potrebu da se povjerite bliskim ljudima. To će vam donijeti i intezivniji i nežniji odnos sa jednom osobom suprotnog spola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj. Moguće je da tu zaiskri.

VODOLIJA
Neki će shvatiti da su sasvim sretni i da im ne treba ništa više od toga. Oni pak koji su u dužim vezama potrudit će se da povežu i partnera i svoje društvo što je više moguće.

RIBE

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz nešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživjeti u ovom periodu. Biće i pomalo provokacija, ali ćete ih stoički podnijeti i sve okrenuti na šalu, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh