Svaštara

Teodora lažno sahranila dečka kako bi ljubavnica mislila da je umro: Na groblju se desio neviđen preokret

Detaljno je isplanirala sve, ali dolazak dva čovjeka šokirao ju je za cijeli život.

Teodora Tea Lovridž - TikTok/TheaLoveridge

Škotlanđanka Teodora Tea Lovridž otkrila je na TikToku da je nedavno morala da pribjegne, kako je naglasila, “drastičnim mjerama” kako bi prekinula vezu između njenog dečka i jedne djevojke.

Tea je ispričala da je prije 8 mjeseci došla na ideju da organizuje lažnu sahranu za dečka, lansirajući priču da je poginuo na putu.

– Doživjela sam najgore iznenađenje u životu samo nekoliko sedmica pošto sam se porodila. Planirala sam da s njim dočekam starost, a onda su mi se na trenutak srušili snovi. Međutim, koliko god da me je realnost ošamarila, riješila sam da pređem preko njegovog nevjerstva i vratim ga u kuću u kojoj ga je sada čekala i beba. Tako sam došla na ideju da organizujem lažnu sahranu za njega. Prvo sam dugo s njim pričala i molila ga da se pomirimo i nastavimo zajednički život. Poslije sedmicu, dvije, uspjela sam da mu pridobijem srce i bio je pred raskidom sa švalerkom. Tada sam mu rekla šta planiram da uradim, pošto mi je rekao da mu je ljubavnica posesivna – napisala je Tea na Instagramu.

Na društvenim mrežama je saopštila da je on tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći, znajući da će neki pratioci to prenijeti njegovoj ljubavnici. On se složio sa Teodorom da joj se više ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke.

– Podvala je uspjela. Čak smo unajmili i fotografa da slika sahranu i kovčeg, pa sam i to stavila na mreže. Pravi prijatelji su znali za trik, ali su na moju molbu pristali da i oni izjavljuju saučešće po Fejsbuku i Instagramu. Međutim, na jedno nisam računala. Na groblju su mi prišla dva policajca i pitala su me ironično gdje je zaista on. Bila sam u čudu i tek nešto kasnije sam saznala od njih da je prethodno veče uhapšen zbog preprodaje i sada je u zatvoru gdje će provesti tri godine. Tako da sam se uzalud trudila da ga pridobijem. Karma je čudo – napisala je Tea.

Iako je njen dečko nagrabusio, podvala sa sahranom je uspjela. Djevojka i dan danas vjeruje da joj je Tein dečko poginuo.

Pratioci su masovno na Instagramu zamjerali Tei što je i pored svega željela da se pomiri s dečkom koji je diler, a ima i bebu u kući. Sudeći prema njenim komentarima i reakcijama, nije mnogo obraćala pažnju na kritike, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh