Svaštara

Moderna Zlatokosa se nije šišala 11 godina: Kosu dužine dva metra pere više od sat vremena

Na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije svoje duge plave kose, i ima preko 57 hiljada pratilaca

Alena Kravčenko iz Odese u Ukrajini, zbog svog neobičnog izgleda privlači pažnju muškaraca iz celog sveta. Lepa Ukrajinka tvrdi da je dužina njene kose dva metra, što znači da često greškom staje na nju, jer je visoka samo 168 centimetra.

Inače, ona ima tačnu proceduru kako neguje svoju kosu, a otkrila je tajnu puštanja duge i negovane kose.
Ključni sastojak je – strpljenje,piše Alo.

Kosu pere samo jednom nedeljno a za taj procesu je potrebno izdvojiti najmanje sat vremena.
Alena, koja je i model za kosu, nikad ne češlja mokru kosa kako bi sprečila lomljenje vlasi, a ne koristi ni fen, već je prirodno sušiti.

Uz svoju jednostavnu rutinu nege kose, Alena koristi maske za kosu i masaže glave kako bi joj kosa izgledala zdravo i lepo. Prema Aleni, svako može postići istu impresivnu dužinu kose kao i ona ako ima strpljenja za puštanje i negu.

Roditelji bi im u naše doba počupali uši: Klinci “kuliraju” na krovu 25. sprata
Ona pušta svoju prirodnu dugu plavu kosu još od svoje pete godine, nakon što joj je majka rekla da žene trebaju da imaju dugu kosu.

Priznala je da njena kosa uvek privlači poglede, kako na društvenim mrežama, tako i kad je napolju, a često je ljudi pitaju da im dopusti da je dotaknu ili da se fotografišu s njom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh