Svaštara

Ljubavna astro analiza do 23.05. – Bikovi pokažite razumijevanje, Lavove očekuju velike promjene

Bikovi pokažite razumijevanje, Lavove očekuju velike promjene.

Par - Infpult.info

Ovan:

Osobe rođene u znaku Ovna bi u ovom periodu mogle imati jako lijepu komunikaciju sa svoji partnerom. Komuniciraćete mnogo iskrenije, sa poštovanjem i empatijom. Skupićete hrabrosti da razgovarate o nekim temama koje su vas do sada brinule i o kojima ste ćutali.

Važno je da se prilagodite svojim ciljevima i ne zanemarujete svoja osjećanja. Bićete ugodniji i otvoreniji prema partneru, pokažite im svoju ljubav i sva svoja osjećanja.

Bik:

Bikovi bi u ovoj sedmici trebali biti malo razumniji prema svom partneru i otvorenije komunicirati sa njim.

Izrazite svoje misli i ne zadržavajte ih za sebe. Naklonost planeta pomoći će vam da smisleno razgovarate sa svojim partnerom, što će donijeti značajne rezultate. Čak i ako ste slobodni, i dalje trebate imati više razumijevanja. Promijenite svoje poglede ako želite promijeniti svoj život.

Blizanci:

U ljubavnom životu možete očekivati pozitivne promjene, sve dok ste izražajniji i fleksibilniji prema partneru. Raspoloženje će biti ugodno i imat ćete priliku provesti romantično vrijeme sa svojim partnerom. Vikend će biti vruć i vrlo zanimljiv. Čak i ako ste slobodni, sigurno ćete uživati u vikendu.

Rak:

U ovoj sedmici vaš ljubavni život bi mogao biti razlog vaše zabrinutosti. Pitanja iz prošlosti će se ponovo pojaviti, stvarajući napetost i previranja. Suočite se sa situacijom na zreo način i sačuvajte svoje dostojanstvo. Jasno sagledavanje stvari pomoći će vama i vašem partneru.

Slobodnim Rakovima bio prošlost mogla pokucati na vrata, a samo na vama je da li ćete joj otvoriti vrata.

Lav: Vaš ljubavni život bi mogao prolaziti kroz promjene. Ishod situacija je u vašim rukama i moraćete biti odlučni. Trebali biste odabrati hoćete li ići dalje, ostavljajući prošlost tamo gdje joj je i mjesto.

Ako to učinite, budućnost obećava puno i jedina je sigurnost da ćete uživati, bez obzira jeste li u vezi ili ne.

Djevica: Ovo će biti jako dobra sedmica, sve dok izbjegavate postati iracionalni i ako stvari budete gledali sa realne tačke gledišta.

Bićete dobro raspoloženi i to će se očitovati u vašoj vezi, dok će neke stvari koje radite stvoriti toplu i lijepu atmosferu. Ako pokažete pozitivnan stav, bićete nagrađeni, čak i ako ste slobodni.

Vaga: U ljubavnom životu morate biti malo suzdržaniji i ne dopustiti da vam nervoza koja proizlazi iz drugih problema utiče u vezu.

Štaviše, vikend će biti povoljan ako želite sa partnerom organizovati nešto zanimljivo, što će vas udaljiti od svakodnevnih problema. Ako ste slobodni, to možete učiniti i sa prijateljima.

Škorpija: Bit ćete skloni svađama i napetostima sa partnerom, ali za to nećete imati opravdan razlog, zato budite suzdržani i izbjegavajte svađe.

Pronađite ugodnije stvari za raditi, posebno krajem sedmice. Možda je vrijeme za kratki odmor? Čak i ako ste slobodni, kratko putovanje će vam dobro doći.

Strijelac: Ova sedmica će biti u znaku razgovora sa vašim partnerom o odnosu kakav sada imate.

Dajte prijedloge koje imate i mogli biste se iznenaditi kako će se situacija razvijati. Ne bojte se izraziti svoju zabrinutost, jer je sada trenutak da ih jednom zauvijek riješite.

Jarac: Planete će imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život.

Raspoloženje će vam se podići, pružajući vam radost i živost da uzbudite i svog partnera. Iskoristite ovo za planiranje zajedničkog vremena tako da ga možete maksimalno iskoristiti.

Vodolija: Vodolije, morate povratiti kontrolu nad svojim ljubavnim životom.

Do sada je vaša slaba i nesposobna strana pokušavala kontrolisati vaše potrebe i reakcije, otežavajući vaš odnos sa partnerom. Sada ćete konačno moći da se popravite, izražavajući svoja istinska osećanja i ublažavajući svoje sumnje.

Ribe: Kada je u pitanju ljubavni život, na dobrom ste putu i otvoren ratgovor bi vas mogao približiti vašem partneru.

Nemojte ostati ravnodušni ako vaš partner preuzme inicijativu i započne razgovor. Ovo će biti povoljan period za postavljanje zajedničnih ciljeva. Vikend će biti jako povoljan pa ćete sedmicu završiti jako uspješno kada je ljubav u pitanju, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh