Svaštara

Horoskop / Rak, Lav, Djevica i Strijelac su sitničavi, nesigurni i zlobni, a ego im je najkrhkiji

Sitničavost može u biti nepristojna, agresivna ili u najmanju ruku iritantna!

Ljutnja - Adiva.hr

Sitničavost nikada nije poželjna osobina. Kad ste sitničavi, ne samo da nervirate druge ljude već i sami sebi previše komplikujete stvari. Slomite se ili uznemirite pri najmanjim neprijatnostima i skloni ste tome da stvari shvatate malo previše ozbiljno.

Sitničavost može u biti nepristojna, agresivna ili u najmanju ruku iritantna!

Sitničavi ljudi mnogo brinu o beznačajnim stvarima i imaju običaj da se žale i kukaju zbog nečega ili nekoga. Oni čine situaciju složenom zbog njihove pretjerano osjetljive prirode.

Ovo su 3 takva horoskopska znaka koji su sitničavi, zlobni i uskogrudi.

Rak
Rakovi su sitničavi zbog svoje osjetljive i emotivne prirode.

Lako budu povrijeđeni, uradiće sve i neće se zaustaviti dok ne shvatite i ne priznate svoju grešku. Oni će vas ignorisati, blokirati na društvenim mrežama i postarat će se da vaš život postane pakao!

Lav
Budući da Lavovi vole da budu u centru pažnje, često se mogu zanijeti i pretjerati u svojoj teatralnosti.

Oni su nesigurni i ambiciozni i pobrinuće se da povuku na dno osobu koja pokušava da im ukrade ‘slavu’. Učinit će sve što mogu da se ta osoba osjeća beznačajnom i nevažnom.

Djevica
Djevice vole da stvari budu direktne i neposredne. Ne vjeruju u psihološke igrice ili manipulisanje ljudima samo da bi posao obavili.

Ako ih je neko povrijedio, to će jasno reći i obavijestiti dotične koliko su ih povrijedili i uznemirili.

Strijelac
Strijelčevi su dragi, dobrodušni i prijemčivi. Ako osjete da je neko iskoristio njihovu dobrotu, biće zli, grubi i hladni prema toj osobi.

Oni neće otvoreno vrijeđati ili napadati tu osobu, već će biti sarkastični, neprijatni i arogantni. Oni će se pobrinuti da se ta osoba osjeća izostavljenom i usamljenom, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh