Svaštara

Muškarac na Floridi skočio u jezero kako bi spasio psa iz čeljusti aligatora

ČOVJEK iz Holidaya na Floridi nije imao puno vremena za razmišljanje kad je aligator povukao ovoga tjedna njegovog psa pod vodu.

aligator - Screnstot

Mike McCoy šetao je sa svojim psom Jakeom, osmomjesečnim labradorom, kad je aligator iznenada skočio iz obližnjeg ribnjaka i sa sobom u vodu povukao sirotog psa, prenosi ABC News.

“Sve se odvilo vrlo brzo”, rekla je svjedokinja incidenta Kellie Mallon.

Kako bi spasio svog ljubimca, McCoy je skočio u vodu.

“Zaobišao sam ga, udario ga u oko i izvukao iz vode, tako da nije imao kamo dok nije pustio psa”, prisjetio se je McCoy te je istaknuo da nije oklijevao ni trenutka hoće li spasiti svog ljubimca. prenosi “Index


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh