Svaštara

Seksolog objasnio zašto se muškarci ne javljaju ženama nakon se*sa

Seksolog Nađa Bokodi otkrila je najčešći razlog zbog kojeg muškarci prestanu da se javljaju ženama nakon seksa te je priznala da se i sama našla u takvim situacijama.

Vođenje ljubavi - Cosmopolitan.hr

Ne kaže se bez veze da bi žene trebalo da natjeraju muškarca da čeka jer se često dogodi da zbog žarke želje pokleknu prerano, a onda sljedeći dan očekuju poruku koja im nikada ne stigne”, rekla je za australijski “News”.

Muškarci se nakon seksa obično ne jave jer na taj čin gledaju kao na nekakvu vrstu transakcije, a oni i nemaju isti način komunikacije niti na isti način razvijaju osjećanja kao žene.

“Prijatelj mi je priznao da muškarci često ženu u krevetu vide kao izazov i ništa više”, dodala je.

Nađa je rekla i da se ponekad događa obrnuto, te da se žene ne jave muškarcima nakon seksa. Ipak, to je puno rjeđe.

“Žene se ne jave jer jednostavno nisu zainteresovane. Iako seks volimo da tretiramo kao nešto što se razlikuje za svaki pol, istina je da smo puno sličniji nego što želimo da priznamo”, zaključila je,prenose Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh