Svaštara

ASTROLOG IZDVOJIO PET NAJPOTENTNIJIH ZNAKOVA: Škorpion je kralj pohlepe, no drugi bi vas mogli iznenaditi

Svaka vrsta kontakta – fizička, emocionalna ili mentalna – uzrokuje razmjenu energija između dvije osobe. Strast je rizična i riskantna!

Potentnost je širok pojam, i nije riječ samo o tjelesnosti. Osim dobrostojeće ‘alatke’ i strastvene komunikacije, potrebna je i snaga njžnosti i ‘idealna vlažnost’ za fino podmazivanje, da bi predstava u krevetu bila prvoklasna izvedba vrhunske kvalitete. Svaka vrsta kontakta – fizička, emocionalna ili mentalna – uzrokuje razmjenu energija između dvije osobe. Strast je rizična i riskantna!

BIK osvaja ležernošću i stabilnošću. Korpulentan je, tvrdoglav, posesivan i čulan. Obično ima deblji vrat. Voli materijalna dobra, koja zna i priskrbiti. Grlo je primarna erogena zona Bika, s posebnim naglaskom na jezik. Ljubav im uglavnom ide kroz želudac. Žena Bik ima naglašene obline, nešto dublji glas, lijepa usta za ljubljenje. Senzualna je i bujno erotična. Vaš dobar imovinski status, bit će odličan stimulans za uvertiru zavođenja. Osvojit će vas mirisom i dodirom. Voli cvijeće, zemlju (djevojka sa sela!) i seks u prirodi. Nakon orgazma, zna i zapjevati.

LAV s ponosom uzdiže svoj rep! Kralj je ali i ljubavnik. Seks je izuzetno važan ovom čovjeku. To je oblik ispoljavanja njegove topline, snage, umijeća, igre. Sklon je nepromišljenim vezama, kao što to obično jesu svi pravi ljubavnici. Lava se najprije osvoji laskanjem, a zadrži – obožavanjem. Ponosi se vlastitom djecom. Ona su dokaz njegove potencije i plodnosti. Lavica je strastvena žena. Muškarac kojeg će poželjeti treba biti dobro građen, bogat i uspješan. Kad ona prolazi, muškarci se okreću. Mali znak po kojem je možete prepoznati: madež je iznad gornje usne.

ŠKORPIONSKA seksualna magija vrlo je moćna. Vatrena voda Škorpiona opija i zaluđuje. Riječ je o bezdanu u koji nas vodi „slatkovražjim“ smješkom. Čak i kada nisu fizički lijepi, njihov dijabolički (lubanja!) izgled plijeni pažnju, straši, ali i osvaja. Muškarac Škorpion opasan je protivnik. Sposoban je preoteti tuđu ženu. Ako sumnja u vašu vjernost, postaje paranoik! Ako ste Škorpionki ravni po snazi, ona vas poštuje, i s njom se da živjeti. Seks je njeno najjače oružje! Po potrebi, strast kontrolira celibatom, kako bi vam nešto pojasnila kroz šutnju i hladni krevet.

Kada se JARAC emocionalno odmrzne, njegova potisnuta seksualna kočnica zna eksplodirati u pohotu. Često u mladosti ima starije a u starosti mlađe ljubavnice, Erogena zona? Dodirni mi koljena… Zbog urođene ambicije i upornosti mnogi Jarci postaju šefovi i poslodavci, što im otvara prostor i vrijeme za seksi avanture u radnom okružju. Ženi Jarcu poslovni uspon glavni je cilj u životu, i ako nema stvarnih sposobnosti, zna i preko kreveta stići do položaja. Tko traži ‘roditeljsku figuru’ u partneru ili partnerici, u Jarcu ili Jarici otkrit će ‘rezervnog’ oca ili majku.

Element RIBE je voda, koja se uvlači u sve pore bića. Stopala su najosjetljivija, riblja – erogena zona! Muškarac Riba često privlači stariju, financijski i poslovno uspješnu ženu, koja upravlja i svojim i njegovim životom. Zajednička osobina svih Riba je interes za seks. Dok shvatite što se događa, s vašeg tijela otpada odjeća i… Seksualne navike žene Ribe ukorijenjene su u doživljajima iz djetinjstva. Malo se koja žena može s toliko snage približiti svom muškarcu iz snova. Seksi atributi Ribe? Obla ramena, duge trepavice, lakoća hoda (na vrhovima stopala) i tijelo sirene! prenosi “Net“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh