Svaštara

Dramatični trenutci: Majka snimala kćer u plićaku, kad je pogledala, šokirala se…

S Havaja stiže horor priča, srećom sa sretnim završetkom. O čemu se radi majka šestogodišnje djevojčice saznala je tek kad je pregledala snimak.

djevojčica - Screenshot

Šestogodišnja Anela Rezentes brčkala se u plićaku na havajskom otoku Oahu, kad je u neposrednoj blizini, nekoliko centara od sebe ugledala morskog psa koji je počeo kružiti oko nje, piše Daily Mail.

Prestrašena, potrčala je prema majci koja je sve snimala, ne sluteći što se događa, što je saznala tek kad je pogledala snimak. prenosi “Radiosarajevo“.

Srećom, djevojčica je uspjela doći na obalu.

Stručnjaci pretpostavljaju kako je bila riječ o crnovrhom morskom psu koji se hrani ribom, a često ih se može vidjeti u plićacima u kojima prate migraciju riba, pogotovo kad zatopli.

Smatraju kako djevojčica vjerojatno nije bila meta morskog psa jer je riječ o vrsti koja izbjegava ljude, a napada ih tek kad se osjete ugroženima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh