Svaštara

UMRLA JE DVIJE SEDMICE PRIJE VJENČANJA, A IZNENAĐENJE KOJE JE DEČKO NAŠAO GA JE SLOMILO

Djevojka je umrla samo dvije sedmice prije zakazanog vjenčanja. Iznenađenje koje je zaručnik našao na njezinom mobitelu ga je slomilo.

mladenic - Hayatt

Kad je udovac John Polo pregledavao slike na mobitelu svoje pokojne žene, naišao je na sliku svoje srednjoškolske ljubavi u vjenčanici koju je namjeravala nositi na vjenčanju.

Tu haljinu nije više nikada obukla, a John ju nikada nije vidio u njoj. Vidio ju je tek nakon smrti svoje odabranice, i to samo na slici, na kojoj ju ona isprobava i sja od sreće. prenosi “Hayat“.

Iznenađenje u mobitelu

Njegova nesuđena supruga Michelle umrla je samo dvije sedmice prije planiranog vjenčanja. John je na Facebooku o tome napisao sljedeće: „Građanski smo se vjenčali nekoliko dana prije njezine prve operacije. Učinili smo to na brzinu. Da bismo bili muž i žena. Nismo znali hoće li preživjeti operaciju.“

Nakon što joj je već bio dijagnosticiran kožni sarkom, počela se je žaliti na bol u leđima te su joj morali ukloniti tumor na bubregu. Nažalost, rak se je vratio nakon tri godine i zahvatio sve moguće organe: pluća, maternicu i trticu. Više nije bilo pomoći. Stoga su supružnici odlučili crkveno se vjenčati.

Njezin je muž napisao: „Umrla je dvije sedmice prije nego što smo se trebali vjenčati. Žalim zbog toliko toga. Najviše što ju nisam odveo pred oltar. Ali nabavila je vjenčanicu. Vjenčanicu kakvu je sanjala. Toliko ju je voljela…“

djevojka, vjenčanica – Hayat

djevojka, vjenčanica – Hayat.

Otkriće te fotografije bila je radost u žalosti za Johna, koji je to odlučio podijeliti na Facebooku: „Sedmicu nakon njezine smrti naišao sam na ovu fotografiju u njezinu mobitelu. Ležao sam nepokretan u krevetu, istodobno sretan i slomljen. Plakao sam i smijao se zbog toga kako je izgledala i kako se je držala. Moja mladenka. U svojoj haljini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh