Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za juni – Šta bi mogli da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta bi mogli da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Djevojka - Geek.hr

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca će u junu biti pune samopouzdanja i tražiće pažnju gdje god da se nađu. Ovaj mjesec bi mogao biti mjesec pun emocija i značajnih promjena u vašem životu. Mogli biste upoznate neke veoma važne ljude koji bi vam mogli biti od velike pomoći u vašem životu.

Položaj planeta bi mogao stvoriti nesklad na radnom mjestu pa biste mogli malo odlutati od svojih ciljeva. Budite oprezni sa novcem jer bi moglo doći do nekih gubitaka na koje niste računali. Ipak, ovo će biti jako povoljan period za učenje novih stvari i usavršavanje trenutnih vještina koje posjedujete.

Energija planeta će vam pomoći da ostanete fokusirani u učenju novih stvari. Neka duža putovanja bi bilo dobro odgoditi i putovati samo onda kada je to neophodno. Vaš optimističan stav će vam pomoći da se izborite sa stresnim situacijama i izbjegnete nervozu.

Vodolija

Za Vodolioje će ovo biti izuzetno povoljan period kada je u pitanju ljubav. Ipak, mogli biste se suočiti sa nekim teškim situacijama u ovom mjesecu. Pružiće vam se prilika da se prepustite opuštanju i uživanju pa bi bilo dobro da je iskoristite.

U ovom mjesecu je jako važno da stavite naglasak na ostvarivanje ličnih ambicija. Atmosfera na radnom mjestu bi mogla biti prilično stresna, za šta će biti glavni krivac retrogradni Merkur koji će biti u svojoj retrogradnoj fazi većinu mjeseca.

To bi vas moglo spriječiti da ostvarite neke svoje profesionalne ciljeve. Ovaj mjesec će biti nepovoljan za započinjanje novih poslova i projekata, a ako razmišljate o nekim ulaganjima ona neće ići onako kako ste zamislili. Izbjegavajte stresne situacije i budite fizički aktivni kako biste mogli održati vaše mentalno zdravlje stabilnim.

Ribe

U ovom mjesecu je jako važno da budete istrajni u svojim naporima. Vrijeme je da ozbiljno shvatite svoje životne ciljeve i obratite se osobama koje bi vam mogle pomoći da ih ostvarite. Mnoge stvari bi vas u ovom periodu mogle ometati, ali je važno da se naučite nositi sa njima.

U ovom periodu ćete se morati dodatno potruditi ako želite ostvariti neki uspijeh u karijeri, što neće biti nimalo lako. Jun bi mogao biti jako nepovoljan u finansijskom smislu zato je važno da obratite više pažnje na svoje finansije, izbjegnete nepotrebne troškove i zaduživanje.

Vaše dobro zdravlje bi moglo učiniti vaš temperament pozitivnim i vedrim. Važno je da budete fizički aktivni i da održavate kondiciju redovnim vježbanjem. Obratite više pažnje na svoju ishranu koja bi trebala biti zdrava i dobro izbalansirana, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh