Svaštara

Čuveni ruski astrolog Galina Janko predviđa: Ova 3 znaka u maju očekuje period ludačke sreće, sve će im ići od ruke

Evo i o kome je riječ:

Horoskop - Radiosarajevo.ba

Ruski astrolog Galina Janko dala je ljubavne prognoze za maj. Prema njenim predviđanjima, tri znaka mogu da očekuju velike promjene na polju ljubavi i zanimljive susret i poznanstva. Postoji velika šansa da upoznaju i svoju srodnu dušu.

Evo i o kome je riječ:

Blizanci

Život kakav priželjkujete vam je nadohvat ruke. U međuvremenu je potrebno da sredite svoje misli i fokusirate se kako bi vam se snovi ostvarili. Zvijezde vam skreću pažnju da se oslobodite tereta prošlosti. Ako dozvolite da vas nostalgija za nekim davnim vremenima i ljubavima spreči da nastavite sa životom, izgubićete svaku šansu za novu romansu, a koja je gotovo izvijesna u ovom mjesecu. Ne dozvolite da propustite ljubav svog života samo zbog lijepih sjećanja.

Vaga

Položaj planeta u znaku Vage biće izuzetno romantičan i ovaj aspekt će trajati prilično dugo, pa je preporuka da iskoristite ovo vrijeme i otvorite svoje srce i dušu novim ljudima i spremite se za čuda. Moguće je ne samo da ćete upoznati novu osobu, već se i vratiti nekim nedovršenim ljubavnim pričama iz prošlosti, pod uslovom da to i sami želite. Zvijezde su vam ovog mjeseca veoma naklonjene.

Škorpija

Ulazite u period radosti, obilja i prosperiteta, a blistaćete i na privatnom planu. Imate sve šanse da upoznate ljubav svog života i možda čak odmah uđete u ozbiljnu vezu. Veoma je važno da ostanete otvoreni prema drugima. Slobodno izrazite svoja osjećanja, vidjećete koliko će vam to “pogurati” stvari u pravom smjeru. Komunikacija sa drugima će biti sjajna, a posebno ćete briljirati u odnosu sa novim ljudima, piše “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh