Svaštara

Pavel Globa ima dobre vijesti: Ova 3 znaka u maju očekuje novčani dobitak! Da li ste vi taj sretnik?

Maj je mjesec velikih promjena, Venera ulazi u znak Bika i svima nam donosi talas pozitivne energije. Na svim aspektima ćemo osjetiti poboljšanje, a ruski astrolog Pavel Globa otriva koja to 3 znaka očekuje i iznenadni veliki novčani dobitak:

Bik

Ovog mjeseca su vam zvIJezde posebno naklonjene, pa pametno iskoristite to. Ukoliko ste planirali da pokrenete privatni biznis, sad je pravo vrIJeme za to. Astrološki aspekti su odlični, kaže astrolog. Možete očekivati novčani dobitak ili povišicu kojoj se niste nadali.

Lav

Došlo je vrijeme da odahnete i počnete da uživate. Sve što ste do sad radili, konačno počinje da se isplaćuje. Baš kao i Škorpijama i za Lavove počinje nevjerovatno uspješan period

Škorpija

VenEra u znaku Bika će pozitivno uticati na sve osobe rođene u ovom znaku. Sav trud koji ste uložili do sad će se isplatiti. Nadređeni će znati da cIJene vaš rad, pa možete da se nadate finansijskom boljitku sredinom mjeseca. Ukoliko ste planirali da promijenite radno mjesto, sada je pravo vrijeme. Prilike će se otvarati same od sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh